Verfspuit kopen: Wagner en Titan verfspuiten

Een professionele verfspuit kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan elektrische verfspuiten of verfspuiten met compressor van de merken Wagner en Titan. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een verfspuit?

9 resultaten

Wagner Airless Verfspuit PP 90 Extra op wagen met HEA tip

772157

2 Bezorgvoorraad info

€ 1.230,88 excl BTW

Wagner Airless verfspuit Control Pro 275 M

823515

1 Bezorgvoorraad info

€ 440,05 excl BTW

Wagner Airless verfspuit Control Pro 350 M

823514

10 Bezorgvoorraad info

€ 599,00 excl BTW

Wagner Verfspuit Flexio 950

753003

0 Bezorgvoorraad info

€ 248,71 excl BTW

Wagner Verfspuit Control Pro 350M + verlenglans

756683

3 Bezorgvoorraad info

€ 718,90 excl BTW

Titan Verfspuitpomp Focus 500 EUR

751780

1 Bezorgvoorraad info

€ 538,16 excl BTW

Titan Verfspuitmachine Impact 400

738849

0 Bezorgvoorraad info

€ 1.628,26 excl BTW

Wagner Airless verfspuit Pro 250M

719859

€ 457,70 excl BTW

Wagner Airless Verfspuit Pro 350M met hybride pistool en slang

719860

€ 677,86 excl BTW

Soorten verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten beschikbaar, zoals luchtgedreven verfspuiten, elektrische verfspuiten en airless verfspuiten. Elk type heeft zijn eigen voordelen en toepassingen. Een luchtgedreven verfspuit is ideaal voor kleine klussen en het aanbrengen van fijne afwerklagen, terwijl een airless verfspuit geschikt is voor het snel aanbrengen van verf op grote oppervlakken.

Vermogen en capaciteit

Controleer het wattage en de spuitcapaciteit om ervoor te zorgen dat de verfspuit voldoende kracht heeft voor jouw projecten. Een hoger wattage zorgt voor een krachtigere verfstraal en een grotere spuitcapaciteit maakt het mogelijk om meer verf aan te brengen zonder frequent bijvullen.

Instelbare druk en spuitpatronen

Let op de instelbare druk en de verschillende spuitpatronen om de verfspuit aan te passen aan de specifieke vereisten van jouw project. Een goede verfspuit biedt de mogelijkheid om zowel horizontaal als verticaal te spuiten, evenals een puntstraal voor nauwkeurige details.

Gebruiksgemak

Kies voor een verfspuit met een comfortabele handgreep en ergonomisch ontwerp voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid. Een verfspuit met een gemakkelijk te reinigen spuitpistool zorgt ervoor dat je na het spuiten snel kunt opruimen.

Verfspuit online bestellen of kopen in de vestiging

Heb jij de verfspuit gevonden die past bij jouw project? Verfspuiten bestellen doe je eenvoudig online op Bouwmaat.nl. Of koop een verfspuit in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog vragen over verfspuiten of wil je weten welke verfspuit het beste past bij jouw wensen? Neem gerust contact met ons op.

Advies

 • Wagner en Titan verfspuiten

  Wagner en Titan vergeleken

  Steeds vaker worden grote oppervlakken met moderne verfspuitapparatuur gespoten. Niet gek, want de klus is een stuk sneller geklaard. Spuit je bijvoorbeeld een wandje van 16 m², dan bespaar je al snel 75% aan tijd.


  Lees meer
 • Slimmer werken met verf

  Slimmer werken met verf

  Naast het gebruik van verfrollers en kwasten voor het schilderen van wanden, is het ook mogelijk om deze te spuiten. Wanneer kan een schilder kiezen voor een verfspuitsysteem? Wat zijn precies de voordelen van het spuiten van een oppervlak?


  Lees meer
 • Wagner Control Pro verfspuiten

  Wagner Control Pro verfspuiten

  Wij nemen de Wagner Control Pro 250 M en de Control Pro 350 M onder de loep. We zetten de verschillen voor je op een rij en spraken professionals Kiro Iliev, Jurgen de Jong en Randy Pels over hun verfspuit.


  Lees meer
 • Wagner verfspuiten tips

  Wagner verfspuitmachines: 10 tips

  De Wagner Control Pro 250 M en 350 M verfspuitmachines zijn graag geziene gasten als je snel wilt schilderen. Edwin Heijkamp is salesmanager bij WSB Finishing Equipment en geeft ons tien tips waar je direct mee aan de slag kunt.

  Lees meer