Werken bij Bouwmaat

Bekijk direct alle vacatures »

Werken bij Bouwmaat? Kom ons professionele team versterken!

Bouwmaat is met haar vele vestigingen dé groothandel voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan altijd klaar voor onze klanten zodat ze succesvol kunnen werken. Met kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis. Daarom staat op al onze gevels: Alles voor slimmer bouwen. Dat waarderen onze klanten. Ze komen graag terug. Ook omdat ze de Bouwmaat medewerker professioneel en betrokken vinden. Niet voor niets investeert Bouwmaat veel in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. De klant en wij: samen maken wij dagelijks het verschil.

Geïnteresseerd in Bouwmaat en wil je wellicht ons team komen versterken? Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op http://www.werkenbijbouwmaat.nl.

Met trots mag Bouwmaat zich het komende jaar 'Beste Werkgever 2020-2021 noemen!

Op basis van de score vanuit het Beste Werkgeversonderzoek is Bouwmaat Nederland BV een Beste Werkgever binnen Nederland. De Beste Werkgevers score is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots & het benutten van talent. Dit keurmerk is een eerlijk en gratis keurmerk, 100% gebaseerd op de mening van medewerkers. Beste Werkgevers hebben medewerkers die bevlogen zijn, met plezier hun werk doen en zich bij de organisatie betrokken voelen.

Werken bij Bouwmaat? Lees hier dan meer over het Beste Werkgevers Keurmerk!

Bekijk alle vacatures »