Stopcontacten kopen: inbouw en opbouw

Ben jij op zoek naar betrouwbare stopcontacten van hoogwaardige kwaliteit voor jouw klanten? Kom dan naar Bouwmaat en ontdek ons uitgebreide assortiment! Of je nu op zoek bent naar standaard stopcontacten, zwarte stopcontacten of stopcontacten met USB-poorten, wij hebben alles wat je nodig hebt.

129 resultaten

product image
Meer=Minder

Jung AS500 contactdoos inbouw, 1-voudig, randaarde polarwit

759588

4 Bezorgvoorraad info

€ 4,96

€ 4,46 v.a. 10 stuks

product image
Meer=Minder

Gira System 55 contactdoos inbouw, 1-voudig, randaarde polarwit

759594

53 Bezorgvoorraad info

€ 5,61

€ 5,04 v.a. 10 stuks

Berker contactdoos opbouw, 2-voudig, randaarde polarwit

759556

3 Bezorgvoorraad info

€ 10,32

Contactdoos perilex, opbouw, 16A crème

475855

2 Bezorgvoorraad info

€ 8,34

Berker contactdoos opbouw, 1-voudig, randaarde polarwit

759555

7 Bezorgvoorraad info

€ 6,61

product image
Meer=Minder

Berker S1 contactdoos inbouw, 1-voudig, randaarde polarwit

759560

7 Bezorgvoorraad info

€ 5,95

€ 5,35 v.a. 10 stuks

Exin Exo contactdoos opbouw 2-voudig randaarde polarwit

587631

7 Bezorgvoorraad info

€ 4,11

Contactdoos perilex, inbouw, 16A crème

475782

8 Bezorgvoorraad info

€ 10,84

Exin Exo contactdoos opbouw 1-voudig randaarde polarwit

587630

4 Bezorgvoorraad info

€ 1,72

Jung AS500 contactdoos inbouw, 2-voudig, randaarde polarwit

759589

11 Bezorgvoorraad info

€ 11,39

product image
Meer=Minder

Peha Standard contactdoos inbouw, 1-voudig, randaarde polarwit

759577

0 Bezorgvoorraad info

€ 4,14

€ 3,72 v.a. 10 stuks

product image
Meer=Minder

Q-Link S2 contactdoos inbouw 1-voudig randaarde polarwit 1 stuk

759939

25 Bezorgvoorraad info

€ 3,24

€ 2,91 v.a. 10 stuks

Ben jij op zoek naar betrouwbare stopcontacten van hoogwaardige kwaliteit voor jouw klanten? Kom dan naar Bouwmaat en ontdek ons uitgebreide assortiment! Of je nu op zoek bent naar standaard stopcontacten, zwarte stopcontacten of stopcontacten met USB-poorten, wij hebben alles wat je nodig hebt.

Stopcontact met USB

Een stopcontact met USB-poorten is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Steeds meer apparaten maken gebruik van USB-aansluitingen, zoals smartphones, tablets, en laptops. Het is dan ook erg handig om een stopcontact te hebben dat deze aansluitingen ondersteunt.

Bij Bouwmaat hebben we een uitgebreid assortiment stopcontacten met USB-poorten. Deze stopcontacten bieden niet alleen de standaard functionaliteit van een stopcontact, maar ook de mogelijkheid om USB-apparaten op te laden of te gebruiken.

Zwarte stopcontacten

Als het gaat om interieurontwerp, zijn de details erg belangrijk. Het kiezen van het juiste stopcontact kan een groot verschil maken in het uiterlijk van een ruimte. En daarom zijn zwarte stopcontacten een steeds populairder wordende optie voor mensen die een moderne, strakke uitstraling willen. Bij Bouwmaat hebben we een ruim assortiment aan zwarte stopcontacten die perfect passen bij jouw interieur.

Inbouw of opbouw stopcontact

Het verschil tussen een inbouw stopcontact en een opbouw stopcontact heeft te maken met de manier waarop het stopcontact wordt geïnstalleerd en hoe het stopcontact er uit ziet.

Inbouw stopcontact

Een inbouw stopcontact wordt, zoals de naam al aangeeft, in de muur of wand ingebouwd. Het stopcontact is hierbij volledig verzonken in de muur, wat zorgt voor een nette en strakke afwerking. Inbouw stopcontacten zijn populair in moderne huizen en appartementen waarbij de stopcontacten naadloos moeten aansluiten bij de wand en het interieur.

Opbouw stopcontact

Een opbouw stopcontact wordt daarentegen niet in de muur of wand ingebouwd, maar wordt er juist bovenop gemonteerd. Hierbij is het stopcontact dus zichtbaar en steekt het uit de muur. Opbouw stopcontacten zijn eenvoudiger te installeren dan inbouw stopcontacten en worden daarom vaak gebruikt in oudere huizen en panden waarbij het boren in de muur of wand niet mogelijk of wenselijk is.

Stopcontact aansluiten

Het aansluiten van een stopcontact kan in slechts 5 eenvoudige stappen:

  1. Schakel de stroom uit
  2. Maak ruimte voor het stopcontact
  3. Sluit de draden aan
  4. Bevestig het stopcontact
  5. Controleer het stopcontact

Stopcontacten kopen bij Bouwmaat

Bij Bouwmaat kun je terecht voor een ruim assortiment aan stopcontacten. Of je nu op zoek bent naar inbouw- of opbouwstopcontacten, stopcontacten met USB-aansluitingen, of zwarte stopcontacten die mooi opgaan in het interieur, bij Bouwmaat vind je altijd wat je zoekt.

Of je nu op zoek bent naat stopcontacten van het merk Berker, Gira, Q-Link, Busch-Jaeger, Peha, Jung, Attema, Exin of Legrand. Of stopcontacten in het wit, zwart, grijs of crème. Koop je stopcontacten eenvoudig online of kom naar een vestiging bij jou in de buurt.