Constructie buiten

Er zijn resultaten

Ben jij op zoek naar materialen voor de constructie buiten? In het assortiment van Bouwmaat vind je diverse weerbestendige materialen. Zo vind je in de categorie constructie buiten bij Bouwmaat:

Bestand tegen weer en wind

Alle materialen of producten in onze webshop voldoen stuk voor stuk aan de belangrijkste eisen en kenmerken om een leven buiten zonder slag of stoot te doorstaan. Dat wil zeggen dat deze materialen zowel watervast, temperatuurbestendig als vorstbestendig zijn. Met andere woorden, ze voldoen aan alle eisen om verschillende weersomstandigheden te doorstaan. Dit zijn bij voorkeur materialen of constructies die zo goed als onderhoudsarm zijn, maar in sommige gevallen wel zonder problemen gereinigd kunnen worden - denk bijvoorbeeld aan raamdorpels tijdens de maandelijkse wasbeurt door de glazenwasser.

De perfecte afwerking

Onder deze categorie tref je producten aan die sterk zijn, maar om die reden niet op schoonheid inboeten. Zo vind je sterke en tegelijkertijd sierlijke deur- en raamdorpels, vervaardigd van aardewerk of natuursteen. Ga je je toeleggen op de bestrating van bijvoorbeeld een tuin of een oprit, neem dan eens een kijkje bij de tegeldragers, betontegels, opsluitbanden of draineertegels die zorgen voor een optimale afwatering. Deze zijn ook ideaal voor het betegelen van een dakterras of balkon. De tegels die zijn gemaakt van rubbergranulaat zijn zeer gebruiksvriendelijk, vanwege hun lichte gewicht, de adequate afvoer van regenwater en het eenvoudig op maat te snijden materiaal. Ook hebben we een breed assortiment metselstenen. Veel is verkrijgbaar online, maar kijk voor een bredere keuze ook in onze vestigingen.