Over Bouwmaat

U bent van harte welkom in al onze 46 vestigingen

Bouwmaat, gestart in 1986, is dé Nederlandse groothandel voor bouwmaterialen en is gebouwd op één grondgedachte: alles voor slimmer bouwen. Bouwmaat biedt alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, electra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Van assortiment en service tot en met de openingstijden van onze vestigingen, alles bij Bouwmaat draagt ertoe bij dat u zo efficiënt mogelijk uw werk doet.

Onze succesformule is gebaseerd op vijf pijlers, beloftes waarop elke klant van Bouwmaat kan bouwen:

1. Altijd een oplossing
2. Professionals onder elkaar
3. Optimale besparingen
4. Maximale betrokkenheid
5. De perfecte ontmoetingsplaats
 

Bekijk onze brochure
 

Alles onder één dak: kwaliteit en kennis

Naast ons eigen kwaliteitsmerk vindt u álle gerenommeerde merken bouwmaterialen voor professionals onder één dak. Bouwmaat loopt graag voorop met de belangrijkste partners uit de branche. Regelmatig organiseren wij Demodagen en Vakavonden zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. En dagelijks staan onze teams van betrokken bouwprofessionals klaar om u te assisteren bij iedere denkbare opdracht.
 

De grootste webshop in bouwmaterialen

Altijd open, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bouwmaat biedt u online meer dan 13.500 artikelen. Hiermee zijn wij de grootste webshop in bouwmaterialen. Uw bestelling wordt vaak al de volgende dag geleverd en u kiest zelf een handig tijdstip waarop u geleverd wilt krijgen. U kunt er ook voor kiezen om gratis uw bestelling af te halen in een van onze 46 vestigingen.
 

Een beter milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderwerp bij Bouwmaat. Door verantwoorde keuzes te maken in duurzame producten en materialen en bewust om te gaan met afval dragen we bij aan een betere wereld. We maken ons hard voor mens en milieu.
 

Uw voordeel als klant

Heeft u een eigen bedrijf en bent u geïnteresseerd in onze groothandel? Vraag dan vandaag nog uw persoonlijke Bouwmaatpas aan. Na inschrijving profiteert u direct van kopen in 46 vestigingen, gemakkelijk online bestellen, een spaarplan voor mooie cadeaus, slimme gratis services, kopen op rekening en werken via allesvoorslimmerbouwen.nl.
 

Werken bij Bouwmaat

Met kwaliteitsproducten, service en vakkennis staat Bouwmaat iedere dag klaar voor haar klanten. Op al onze gevels staat dan ook: Alles voor slimmer bouwen. Wilt u ons team van betrokken medewerkers komen versterken? Wij hebben regelmatig vacatures in het hele land. Kijk snel op www.werkenbijbouwmaat.nl.