Steigerconfigurator

In slechts drie stappen vind je met de Altrex steigerconfigurator de steiger die het beste bij jou past! De Altrex steigerconfigurator helpt je een passende steiger te vinden.

Stap 1: Vind de steiger die bij jouw klus past

Aan de hand van vijf specificaties vind je eenvoudig en snel de steiger die past bij jouw klus.

1. Werkhoogte:

Selecteer de gewenste werkhoogte. De werkhoogte wordt berekend aan de hand van de platformhoogte van de steiger plus 2 meter.

2. Breedte platform:

Weinig ruimte om een steiger te plaatsen? Kies dan voor een smalle steiger (0,75 m, enkel platform). Heb je meer werkruimte nodig kies dan voor een brede steiger (1,35 m, dubbel platform).

3. Opbouw:

Ben je vaak alleen aan het werk? Altrex heeft steigers ontwikkeld die door 1 persoon opgebouwd mogen worden. Traditionele steigers moeten met 2 personen worden opgebouwd.

4. Steigertype:

De basis van een vouwsteiger (kamersteiger) heeft een vast vouwdeel. Rolsteigers bestaan uit losse onderdelen. Een trapsteiger heeft een trapdeel in de steiger.

5. Steigerserie:

Ben je bekend met de steigerseries van Altrex? Kies dan hier jouw serie.

Stap 2: Samenstellen van de steiger & accessoires en onderdelen toevoegen

Nadat je een eerste keuze hebt gemaakt, kan je de steiger in de volgende stap verder naar wens samenstellen. Dit doe je door bijvoorbeeld de werkhoogte, platformlengte, opbouwmethode of aanvullende accessoires en onderdelen te kiezen om nog meer gemak te ondervinden van jouw steiger. Kies voor het Quick Safe systeem om gegarandeerd veilig te werken.

Stap 3: Offerte aanvragen

De steiger samengesteld die volledig aan jouw wensen voldoet? Mail de samenstelling naar jezelf, print deze uit of vraag direct een offerte aan. Er wordt dan vrijblijvend contact met je opgenomen om de samenstelling door te nemen, vragen te beantwoorden of de steiger te bestellen.

Ontwerp nu!