ALLES magazine

Airconditioning adviseren

Waar op te letten bij het adviseren van airconditioningsystemen? Naast vermogen en doel van de ruimte is er meer om rekening mee te houden. Lees verder!

velux zonwering

Optimaal binnenklimaat met Velux zonweringen

Voorkom oververhitting in huis met Velux zonweringen. Beperk zoninstraling met rolluiken/buitenzonweringen. Velux Active; automatisch ventileren

Hittegolf op de klus

Handige en praktische tips als je moet werken in de warmte en de zon. Van airco’s en ventilatoren kiezen tot wet- en regelgeving.

Velux Active: slimme en natuurlijke ventilatie

Een gezond en comfortabel binnenklimaat met VELUX ACTIVE with NETATMO. Automatische natuurlijke ventilatie op basis van hightech sensoren en weer-apps.

Mobiele ventilator inzetten

Airco of ventilator: de beste keuze voor jou

Het koelen van ruimtes kan tijdens je werkzaamheden soms hard nodig zijn. Een airco of ventilator kan dan een oplossing zijn. Waar moet je op letten bij de keuze voor één van deze apparaten?

Hét online blog voor de bouw

ALLES online is hét bouwblog voor vakmensen in de bouw. Een blog vol informatie over klussen, bouwen, renovatie en onderhoud. Alle informatie die jij als vakman nodig hebt om je te ondersteunen bij jouw klussen.

In onze blog vind je alles voor de schilder, stukadoor, timmerman, installateur, elektricien of allround vakman. Of je nou informatie zoekt over verf, handige stappenplannen of meer info wilt over diverse klusproducten. In dit blog over de bouw vind je artikelen over de nieuwste producten, stappenplannen om je klussen nog beter te kunnen uitvoeren en handige informatie over ondernemen.

ALLES online is een initiatief van Bouwmaat, dé groothandel in bouwmaterialen. Wij bieden alles voor de vakman onder één dak. Zo hebben wij een professioneel en breed assortiment met online meer dan 13.500 artikelen.

Met ALLES online biedt Bouwmaat de vakman extra achtergrond informatie om het beste uit zichzelf, zijn werk en zijn bedrijf te halen.