Werken in de zomer

Werken in de bouw kan zwaar werk zijn, vooral als de temperaturen stijgen. Warm weer kan leiden tot oververhitting, uitputting en uitdroging, en het dragen van de verkeerde kleding kan deze problemen alleen maar erger maken. Daarom is het belangrijk om geschikte werkkleding te dragen die je beschermt tegen de zon en de hitte, terwijl je toch comfortabel en beschermd blijft tijdens je werk.

Hét online blog voor de bouw

ALLES online is hét bouwblog voor vakmensen in de bouw. Een blog vol informatie over klussen, bouwen, renovatie en onderhoud. Alle informatie die jij als vakman nodig hebt om je te ondersteunen bij jouw klussen.

In onze blog vind je alles voor de schilder, stukadoor, timmerman, installateur, elektricien of allround vakman. Of je nou informatie zoekt over verf, handige stappenplannen of meer info wilt over diverse klusproducten. In dit blog over de bouw vind je artikelen over de nieuwste producten, stappenplannen om je klussen nog beter te kunnen uitvoeren en handige informatie over ondernemen.

ALLES online is een initiatief van Bouwmaat, dé groothandel in bouwmaterialen. Wij bieden alles voor de vakman onder één dak. Zo hebben wij een professioneel en breed assortiment met online meer dan 14.000 artikelen.

Met ALLES online biedt Bouwmaat de vakman extra achtergrond informatie om het beste uit zichzelf, zijn werk en zijn bedrijf te halen.