Nieuws

Jij bent een klusser die weet wat er speelt in de markt. Handig als je bent, pak je iedere klus aan die op je pad komt. Je gaat uit van je eigen kracht. Je werkt snel en goed, het liefst zonder al te veel rompslomp. Je wilt gewoon je werk doen. Maar als vakman van tegenwoordig word je geacht op de hoogte te zijn van regels en verordeningen. En is het handig om te weten wat actualiteiten zijn in de wereld van de bouw en de (installatie)techniek.

Compleet overzicht

Bouwmaat is ook hier jouw maat. Op onze website zetten we actualiteiten bij elkaar. Zo ben je snel op de hoogte van onderwerpen die op dit moment spelen. Compleet, functioneel en gericht op inhoud. Met de handige zoekfunctie vind je jouw favoriete onderwerpen en recente publicaties zelf.

Altijd op de hoogte

Met onze actualiteiten weet je altijd wat er gebeurt in technisch onderwijsland en bij de scholing van nieuwe vaklieden. En weet je wat er speelt als het gaat om boekhouden en administratie doen. We bieden artikelen over duurzaamheid en hoe het zit met zonnepanelen, warmtepompen en andere duurzame snufjes. Ook over nieuwe verordeningen in de bouw lees je hier. Of hoe bepalingen op het gebied van duurzaam bouwen eruit zien. Op Bouwmaat.nl zie je of er nog nieuws is uit de brancheverenigingen. Wanneer je de actualiteiten van Bouwmaat leest, ben je altijd op de hoogte.


NieuwsOver Bouwmaat

Heropening Bouwmaat Helmond

Bij Bouwmaat Helmond staan we elke dag klaar om jou de best mogelijke service te bieden. In onze volledig vernieuwde vestiging lukt dat door alle slimme aanpassingen nog beter. De vertrouwde gezichten staan klaar om je te helpen van jouw klus een succes te maken. We denken met je mee én kijken vooruit. Voor een gezellig praatje ben je bij ons natuurlijk ook nog gewoon op het juiste adres.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenNieuwsPersoonlijke Beschermingsmiddelen

Certificering voor werken met PUR

Werk jij regelmatig met producten op basis van polyurethaan (PUR)? Dan is het belangrijk om te weten dat je vanaf 24 augustus 2023 gecertificeerd moet zijn om met deze producten te kunnen werken.

Recent is een nieuwe Europese wetgeving aangenomen voor de verwerking van PU materialen. Vanaf 24 augustus a.s. dient iedereen die PU materialen gebruikt in zijn dagelijkse werkzaamheden een verplichte opleiding gevolgd te hebben.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenNieuwsOver Bouwmaat

Vakavonden

Ben jij ook altijd op zoek naar slimme oplossingen, nieuwe producten en het vergroten van je vakkennis? Of ben je een generalist, een alleskunner, maar lukt het je niet altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen of oplossingen voor bepaalde klussen om dat je werkzaamheden te divers zijn? Bouwmaat heeft dan de oplossing: vakavonden in een vestiging bij jou in de buurt.

Lees verder