Vakwerk

InspiratieVakwerk

Transformatie van een Rijksmonument

Een pand transformeren is vakwerk. Zeker als het een Rijksmonument is. Michael Truijen klaart deze klus aan de Prinsegracht 2 in Den Haag. Dit in vele opzichten historische pand wordt omgebouwd tot een Grand Café. Michael liep tegen de nodige uitdagingen aan, maar wordt waar nodig ondersteund door Bouwmaat Den Haag Binckhorst XL. Kamal Khouakhi (Verkoopadviseur Buitendienst en Specialist Tegelverwerking) en Michael gaan in gesprek over dit bijzondere project.

Lees verder
InspiratieVakwerk

De Nachtwacht in 160.000 houten pixels

Meesterparketteur Jakko Woudenberg heeft een grote droom. Letterlijk en figuurlijk. De Nachtwacht maken, op ware grootte van zo’n 16 vierkante meter. Niet van verf, maar van hout. Jakko heeft drie jaar vrijgemaakt voor dit monster- project, waarmee hij mensen wil verbinden. In een serie interviews volgen we hem in het hele proces van idee tot realisatie. “De eindbestemming is onbekend, maar spectaculair wordt het zeker!”

Lees verder
Bedrijf en ondernemenInspiratieOver BouwmaatVakwerk

Wierts en Bouwmaat: een goed team, ook in hoge nood

Veel van onze klanten zijn elke dag terug te vinden in de Bouwmaat-vestiging. Dit geldt ook voor de medewerkers van Wierts, die al vele jaren bij Bouwmaat Heerlen over de vloer komen. We spreken af in Landgraaf waar Bart Dassen en Kevin Janssen van Wierts en Mario Mersini en Kevin de Rijck van Bouwmaat Heerlen in gesprek gaan over deze langdurige samenwerking. Een samenwerking die zelfs tijdens een watersnood uitblinkt.

Lees verder
InspiratieVakwerk

Appartement in Lichttoren in Eindhoven

Broers Arjo en Stefan Megens werken al zo’n 28 jaar samen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en echte allrounders in het vak. Onlangs werkten zij aan een wel heel prestigieus project: een complete verbouwing van een luxe loft in de Lichttoren in Eindhoven. En wat het extra bijzonder maakte: Arjo en Stefan werkten hier met maquettes op ware grootte. Wij zijn heel benieuwd naar deze bijzondere en originele aanpak.

Lees verder