Een zolderverbouwing in 8 stappen

De zolder is voor veel gezinnen vooral een bergruimte of een handige plek om de was te drogen. Steeds meer klanten zien echter in dat dit zonde is en dat van de bovenste verdieping relatief makkelijk extra leefruimte te maken is. Een kamer voor de kinderen of een thuiskantoor. Zeker nu thuiswerken steeds meer de norm is, worden zolders vaker ‘omgetoverd’ tot fijne werkplek. Het zorgt ervoor dat het aantal aanvragen voor zolderrenovaties flink toeneemt. Bij het verbouwen van een zolder komen een aantal klussen om de hoek kijken. We nemen je stap voor stap mee.

Verder lezen

Stappenplan betonlook met WallDesign

Forbo Eurocol maakt met 307 WallDesign het op een makkelijke manier mogelijk om een betonlook te creëren. Een robuuste en waterbestendige oplossing. Even doorroeren en je brengt deze kant-en-klare pasta vanuit de emmer aan op de wand. Dat betekent dus geen poederproduct dat je nauwkeurig in de juiste verhouding moet mengen tot een klontvrije massa. Nee, je kunt vrijwel direct aan de slag. Een mooie en gegarandeerde oplossing die ook nog eens makkelijk te verwerken is. Met WallDesign zorg je eenvoudig voor een moderne, stijlvolle betonlook-wand.

Verder lezen

Hoe bouw je de muren van een uitbouw op?

Ga jij aan de slag met het opbouwen van de muren van een uitbouw? Bedenk dan vooraf goed met welk materiaal je deze klus gaat klaren. Waar je ook voor kiest, Bouwmaat heeft alles wat jij zoekt. Het opbouwen van de muren bestaat globaal uit vier stappen. We lopen ze hier met je door.

Verder lezen

Stappenplan fundering met Superkist

Met de Superkist maak je in ‘no time’ een fundering, efficiënt én arbovriendelijk. De handige verwerkingsmethode met trekpennen zorgt ervoor dat je de Superkist snel plaatst. In het stappenplan Superkist nemen we je bij de hand, van de maatvoering tot het afstorten.

Verder lezen

Een nieuw toilet: handige stappenplannen

Het renoveren van een oud toilet of het realiseren van een nieuw toilet kun je in een aantal klussen opdelen. In deze delen worden een aantal slimme artikelen gebruikt, die je kunnen helpen om deze klus efficiënter en beter uit te voeren. In dit artikel een overzicht van de stappenplannen, voor het gemak met video.

Verder lezen