Stappenplannen

Als vakman ben jij goed in je werk. Je pakt graag nieuwe klussen aan. Wij van Bouwmaat.nl snappen dat. We hoeven jou daarover niets te vertellen. Wel ondersteunen we je graag met ons ruime assortiment, onze duidelijk ingerichte bouwmarkten en onze handige en overzichtelijke webshop met bouwmaterialen.

Praktische stappenplannen

Jouw vakmanschap en ons materiaal zijn je uitgangspunt. Daarmee ga jij concreet aan de slag. En als je dan nog wat extra informatie nodig hebt, weet je ons ook de vinden. Want met een extra handleiding wordt jouw plan van aanpak nog eenvoudiger. Onze stappenplannen staan online en gestructureerd op onderwerp. Vind de informatie die je zoekt eenvoudig via de zoekfunctie. Een prettig overzicht met de meest voorkomende klussen vind je hier. In combinatie met je eigen kennis komt je zo tot het beste resultaat.

Youtube

Lezen is leuk, maar meekijken is beter. Daarom hebben we een eigen YouTube-kanaal. Op het kanaal van Bouwmaat vind je diverse video’s. Van speedreviews van producten tot duidelijke stappenplannen. Handig en duidelijk. Net zoals jijzelf.


MateriaalStappenplannenVideo's

Stappenplan isolatie hellend dak

Het isoleren van het hellende dak vanaf de buitenkant kan voor een veel energiezuiniger en comfortabeler huis zorgen. De juiste materialen, het systeem en de aanleg ervan moeten dan natuurlijk wel allemaal kloppen. IKO, Meuwissen Gerritsen en Woodies bundelen hun krachten zodat jij een perfect systeem levert. In dit artikel hebben we stap voor stap uitgelegd hoe je een hellend dak isoleert.

Lees verder
InspiratieStappenplannen

Een zolderverbouwing in 8 stappen

De zolder is voor veel gezinnen vooral een bergruimte of een handige plek om de was te drogen. Steeds meer klanten zien echter in dat dit zonde is en dat van de bovenste verdieping relatief makkelijk extra leefruimte te maken is. Een kamer voor de kinderen of een thuiskantoor. Zeker nu thuiswerken steeds meer de norm is, worden zolders vaker ‘omgetoverd’ tot fijne werkplek. Het zorgt ervoor dat het aantal aanvragen voor zolderrenovaties flink toeneemt. Bij het verbouwen van een zolder komen een aantal klussen om de hoek kijken. We nemen je stap voor stap mee.

Lees verder
MateriaalMateriaal en gereedschapStappenplannen

Stappenplan betonlook met WallDesign

Forbo Eurocol maakt met 307 WallDesign het op een makkelijke manier mogelijk om een betonlook te creëren. Een robuuste en waterbestendige oplossing. Even doorroeren en je brengt deze kant-en-klare pasta vanuit de emmer aan op de wand. Dat betekent dus geen poederproduct dat je nauwkeurig in de juiste verhouding moet mengen tot een klontvrije massa. Nee, je kunt vrijwel direct aan de slag. Een mooie en gegarandeerde oplossing die ook nog eens makkelijk te verwerken is. Met WallDesign zorg je eenvoudig voor een moderne, stijlvolle betonlook-wand.

Lees verder
KlussenStappenplannen

Een nieuw toilet: handige stappenplannen

Het renoveren van een oud toilet of het realiseren van een nieuw toilet kun je in een aantal klussen opdelen. In deze delen worden een aantal slimme artikelen gebruikt, die je kunnen helpen om deze klus efficiënter en beter uit te voeren. In dit artikel een overzicht van de stappenplannen, voor het gemak met video.

Lees verder