Services en maatwerk

Services en maatwerk

Vernieuwde Bouwmaat Keuken op maat

Het kiezen van een juiste en passende keuken voor je klant kan tijdrovend en omslachtig zijn. Dankzij de vernieuwde keukenservice van Bouwmaat en Bribus is dat voorgoed verleden tijd. De vernieuwde online showroom van Bouwmaat Keuken op maat, maakt het bestellen van een complete keuken (inclusief apparatuur) namelijk nog gemakkelijker. Martijn van der Elst, Accountmanager BMH bij Bribus, vertelt er graag meer over.

Lees verder
InspiratieKlussenServices en maatwerk

Bouwmaat afvalcontainerservice

Wist je dat het mogelijk is om via Bouwmaat-afval.nl een afvalcontainer te huren? Een bedrijf dat dit veelvuldig doet, is Dama Renovation. Dit aannemersbedrijf is opgericht door Daniel Elias en is gespecialiseerd in complete renovaties van woningen. Daniel is onder andere verantwoordelijk voor nieuwe projecten, de inkoop en de aansturing van de vakmensen van zijn bedrijf. We vragen hem waarom hij gebruikmaakt van de afvalcontainerservice.

Lees verder
InspiratieKlussenServices en maatwerk

De vele circulaire mogelijkheden van sloopafval

Bouwmaat werkt al geruime tijd samen met Afval.nl. Daardoor kun je via Bouwmaat-afval.nl eenvoudig en voordelig een afvalcontainer huren. Afval.nl
valt onder GP Groot, een onderneming die onder andere gespecialiseerd is in het inzamelen en recyclen van sloopmateriaal. Rob Verduin is manager e-business en Geoffrey Kossen is operationeel bedrijfsleider e-business bij GP Groot. Zij vertellen waarom de diensten van Afval.nl perfect aansluiten bij de professionele bouwer en waarom circulair denken steeds belangrijker wordt.

Lees verder
Services en maatwerk

Bouwmaat Silo voor gebruiksklare vloerspecie

Bouwmaat Silo voor gebruiksklare vloerspecie: het is één van de vele services waarvoor je bij Bouwmaat terecht kunt. Hiermee heb jij als vakman eenvoudig specie tot je beschikking. Het is vers getapt, direct klaar voor gebruik maar dankzij de vertrager in de mortel heb je nog ruim de tijd om het te verwerken. Zelf vloerspecie mengen is dankzij die grote blauwe silo niet meer nodig.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenServices en maatwerk

Bereid je voor op zero-emissiezones

Vanaf 2025 worden in ongeveer 30 Nederlandse gemeenten zero-emissiezones (ZE-zones) voor bestel- en vrachtwagens ingevoerd. Dit heeft ook gevolgen voor professionele bouwers die werkzaamheden verrichten in die steden. Je vraagt je waarschijnlijk af wat je kan doen om je bedrijf voor te bereiden op schone en duurzame logistiek en zero-emissiezones? In dit stappenplan leggen we uit wat dit voor ondernemers betekent en hoe je je daarop kunt voorbereiden.

Lees verder
Services en maatwerk

Ontdek de nieuwe bedrijfsauto’s van Opel en Peugeot!

Als Bouwmaat-klant kun je al geruime tijd profiteren van exclusieve kortingen en deals op Ford bedrijfswagens van Stern. Daar zijn nu Opel en Peugeot bijgekomen. Nog meer mogelijkheden voor jou dus om tot de perfecte wagen te komen. Niet in de laatste plaats omdat je ook voor een elektrische variant van de beschikbare bedrijfswagens kunt kiezen. Peter Verbogt is Vestigingsmanager van Stern Emmen en vertelt je er alles over.

Lees verder