Over Bouwmaat

Als vakman wil je lekker aan het werk. Opdrachten in de pocket en ervoor gaan is jouw motto. Wij van Bouwmaat ondersteunen jou daarbij. Met betrouwbaar bouwmateriaal. Met degelijk apparatuur en goed materieel. Zodat jij ongehinderd aan de slag kunt. En je klant een mooi eindeproduct kunt leveren. Maar daarnaast willen we jou ook ondersteunen als maatje in de bouw. Met informatie en advies, service en diverse diensten.


NieuwsOver Bouwmaat

Heropening Bouwmaat Helmond

Bij Bouwmaat Helmond staan we elke dag klaar om jou de best mogelijke service te bieden. In onze volledig vernieuwde vestiging lukt dat door alle slimme aanpassingen nog beter. De vertrouwde gezichten staan klaar om je te helpen van jouw klus een succes te maken. We denken met je mee én kijken vooruit. Voor een gezellig praatje ben je bij ons natuurlijk ook nog gewoon op het juiste adres.

Lees verder
MateriaalMateriaal en gereedschapOver Bouwmaat

Polyfilla Pro op de vakavond ‘Buiten Schilderen’

Polyfilla Pro wil professionele bouwers graag ondersteunen bij houtreparatiewerkzaamheden. Daarom geven zij naast trainingen ook regelmatig workshops en demonstraties. Zo ook op de vakavond ‘Buiten Schilderen’ bij Bouwmaat Dordrecht. Technisch accountmanager Marno Heeren van Polyfilla Pro geeft de aanwezige vakmensen uitleg en tips.

Lees verder
Over Bouwmaat

De mensen van Bouwmaat: Michiel Sanders

Vanuit het Bouwmaat centraal logistiek centrum (BMCLC) transporteren wij dagelijks enorm veel artikelen naar onder andere de vestigingen en jou als professionele bouwer. Om dit in goede banen te leiden, werkt de afdeling Supply Chain Management hard aan continue verbetering van kwaliteit en efficiency. Deze keer een bijzondere “mensen van Bouwmaat”. Michiel Sanders, manager Distributielogistiek, vertelt je alles over de voordelen van het BMCLC.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenNieuwsOver Bouwmaat

Vakavonden

Ben jij ook altijd op zoek naar slimme oplossingen, nieuwe producten en het vergroten van je vakkennis? Of ben je een generalist, een alleskunner, maar lukt het je niet altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen of oplossingen voor bepaalde klussen om dat je werkzaamheden te divers zijn? Bouwmaat heeft dan de oplossing: vakavonden in een vestiging bij jou in de buurt.

Lees verder