Deel dit artikel:

We weten allemaal hoe belangrijk jouw gereedschap is voor het succes van jouw werk. Of het nu gaat om het zagen van hout, het boren van gaten of het bevestigen van materialen, jouw gereedschap is de sleutel tot jouw vakmanschap. Maar wat als jouw gereedschap wordt gestolen of kapot gaat?

Daarom willen wij je aanraden om jouw elektrisch gereedschap te registreren. Het registreren van je gereedschap heeft talloze voordelen, waaronder verlengde garantie, vervanging bij diefstal en originele onderdelen.

Registreer nu jouw machine

Voordelen van registratie

Verlengde garantie

Door jouw gereedschap te registreren, verleng je de garantieperiode. Mocht er iets misgaan met jouw gereedschap, dan ben je gedekt voor een langere periode dan wanneer je het niet had geregistreerd. Dit bespaart jou tijd en geld en zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van jouw gereedschap.

Makkelijk terugvinden

Maar dat is nog niet alles. Wanneer jouw gereedschap gestolen wordt, kun je het gemakkelijker terugvinden als het is geregistreerd. Dit komt doordat het serienummer van het gereedschap in een nationale database wordt opgeslagen. Hierdoor kunnen de autoriteiten jouw gereedschap sneller terugvinden en terugbezorgen.

Originele onderdelen

Tot slot zorgt het registreren van jouw gereedschap ervoor dat je gemakkelijker originele onderdelen kunt verkrijgen wanneer jouw gereedschap reparatie nodig heeft. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen aan het zoeken naar onderdelen of het wachten op de levering ervan. Dit bespaart jou weer tijd en geld en zorgt ervoor dat je sneller weer aan het werk kunt.

Dus waar wacht je nog op? Registreer jouw elektrisch gereedschap vandaag nog en geniet van de voordelen van verlengde garantie, vervanging bij diefstal en gemakkelijke toegang tot originele onderdelen. Jouw gereedschap is tenslotte de sleutel tot jouw vakmanschap en verdient de beste bescherming.

LET OP:

De voordelen van registratie verschillen per merk. Bij de meeste merken geldt dat je binnen ongeveer 30 dagen na aankoop je gereedschap moet registreren om in aanmerking te komen voor de voordelen. Lees de voorwaarden voor registratie goed door.

Met onderstaande knoppen kun je snel en makkelijk naar de registratiepagina van jouw favoriete merk. Deze opent in een nieuw venster.

Bouwmaat is niet verantwoordelijk voor (tijdige) registratie.

Deel dit artikel: