Klussen

Voor al je klussen kom je bij Bouwmaat. Als vakman weet je de weg naar onze vestigingen te vinden. Hier vind je alles wat je nodig hebt, zodat jij snel weer verder kunt klussen. En kom je er even niet uit, dan helpen we je snel en vakkundig verder. Want zo zijn wij bij Bouwmaat. Doeltreffend en gericht. Precies zoals je zelf ook werkt.

Informatie over klussen

Vind je informatie hier op Bouwmaat.nl. Van het aanleggen van vloerverwarming tot het plaatsen van geïsoleerde wanden. Van duurzaam verbouwen tot de perfecte machine voor iedere klus. Met de zoekfunctie zoek je op het onderwerp van jou keuze. Wij geven je een overzicht van alle artikelen waarin het betreffende woord voorkomt. Ideaal als achtergrondinformatie bij jouw klussen. En ook gewoonweg prettig om op deze manier bij te blijven in jouw vakgebied.

Bouwmaat is jouw beste maat in de bouw. Jouw klusmaat bij al jouw klussen!


 

InspiratieKlussenServices en maatwerk

Bouwmaat afvalcontainerservice

Wist je dat het mogelijk is om via Bouwmaat-afval.nl een afvalcontainer te huren? Een bedrijf dat dit veelvuldig doet, is Dama Renovation. Dit aannemersbedrijf is opgericht door Daniel Elias en is gespecialiseerd in complete renovaties van woningen. Daniel is onder andere verantwoordelijk voor nieuwe projecten, de inkoop en de aansturing van de vakmensen van zijn bedrijf. We vragen hem waarom hij gebruikmaakt van de afvalcontainerservice.

Lees verder
InspiratieKlussenServices en maatwerk

De vele circulaire mogelijkheden van sloopafval

Bouwmaat werkt al geruime tijd samen met Afval.nl. Daardoor kun je via Bouwmaat-afval.nl eenvoudig en voordelig een afvalcontainer huren. Afval.nl
valt onder GP Groot, een onderneming die onder andere gespecialiseerd is in het inzamelen en recyclen van sloopmateriaal. Rob Verduin is manager e-business en Geoffrey Kossen is operationeel bedrijfsleider e-business bij GP Groot. Zij vertellen waarom de diensten van Afval.nl perfect aansluiten bij de professionele bouwer en waarom circulair denken steeds belangrijker wordt.

Lees verder
InspiratieKlussenMateriaalMateriaal en gereedschap

Repareren van kozijnen milieuvriendelijker dan vervangen

Aangetast kozijnhout: veel huiseigenaren krijgen hier vroeg of laat mee te maken. Vaak wordt zo’n kozijn direct vervangen. Zoals nu blijkt, is dat vanuit ecologisch oogpunt geen goede keuze. Uit onderzoek van CE Delft blijkt dat repareren van een kozijn veel milieuvriendelijker is over de complete levensduur. De “winst” van CO2-reductie is ruim 90%. 

Lees verder
InspiratieKlussenMateriaal

Een scheidingswand van topkwaliteit

De naam zegt het eigenlijk al. Scheidingswanden hebben als functie om twee ruimtes van elkaar te scheiden. Maar stel jij jezelf daarbij ook weleens de vraag ‘welke eisen stel ik aan deze wand?’ Het maken van de juiste keuze kan in het gebruik een wereld van verschil maken. De producten en systemen van Knauf bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Lees verder