Natuurlijke bouwmaterialen van Steico

Steico is een Duitse producent van natuurlijke bouwmaterialen. De producten van Steico zijn gemaakt van houtvezels, een restproduct uit de houtindustrie. Houtvezel is een duurzaam en CO2-neutraal materiaal dat een positieve bijdrage levert aan het milieu. Steico biedt een breed scala aan producten, waarvan onderstaande bestelbaar zijn via Bouwmaat

Verder lezen

Een Anza Pro roller voor elke ondergrond

Zo efficiënt en ergonomisch mogelijk schilderen. Dat is waar de producten van Anza Pro al jaren voor staan. Ook de Anza Pro rollers blinken uit in innovatie om jouw schilderdag zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Met het Anzo Pro roller assortiment heb je voor elke ondergrond de ideale roller te pakken. We nemen de verschillende rollers met je door.

Verder lezen

Isolatieklus? Vergeet ook de ventilatie niet!

Door de hoge energieprijzen willen steeds meer klanten hun woning isoleren. Goede materialen zijn daarvoor de basis. Knauf Insulation is al jaren een voorloper op het gebied van isolatie en levert het beste isolatiemateriaal voor jouw isolatieklus. Communicatiespecialist Vivian Kennes en technisch productspecialist Jos Gasseling leggen de meerwaarde van isoleren uit én waarom goede ventilatie belangrijk is.

Verder lezen