Bedrijf en ondernemen

Zelf klussen aannemen, mooi werk leveren. Als vakman weet je wat het is om te ondernemen. Je hebt je vast klanten en telkens komen er ook weer nieuwe bij. Met veel plezier maak jij je werk af om daarna weer een volgende klus aan te pakken. Ondernemen zit je in het bloed.

Bij Bouwmaat ondersteunen we je graag bij je onderneming. Niet alleen door jou van het beste materiaal en gereedschap te voorzien. Ook bij jouw ondernemerschap zijn we je van dienst. Ook daarbij zijn we je beste maat in de bouw. Want ondernemen is meer dan een klus tot een goed einde brengen.


Bedrijf en ondernemenNieuwsPersoonlijke Beschermingsmiddelen

Certificering voor werken met PUR

Werk jij regelmatig met producten op basis van polyurethaan (PUR)? Dan is het belangrijk om te weten dat je vanaf 24 augustus 2023 gecertificeerd moet zijn om met deze producten te kunnen werken.

Recent is een nieuwe Europese wetgeving aangenomen voor de verwerking van PU materialen. Vanaf 24 augustus a.s. dient iedereen die PU materialen gebruikt in zijn dagelijkse werkzaamheden een verplichte opleiding gevolgd te hebben.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenNieuwsOver Bouwmaat

Vakavonden

Ben jij ook altijd op zoek naar slimme oplossingen, nieuwe producten en het vergroten van je vakkennis? Of ben je een generalist, een alleskunner, maar lukt het je niet altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen of oplossingen voor bepaalde klussen om dat je werkzaamheden te divers zijn? Bouwmaat heeft dan de oplossing: vakavonden in een vestiging bij jou in de buurt.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenServices en maatwerk

Bereid je voor op zero-emissiezones

Vanaf 2025 worden in ongeveer 30 Nederlandse gemeenten zero-emissiezones (ZE-zones) voor bestel- en vrachtwagens ingevoerd. Dit heeft ook gevolgen voor professionele bouwers die werkzaamheden verrichten in die steden. Je vraagt je waarschijnlijk af wat je kan doen om je bedrijf voor te bereiden op schone en duurzame logistiek en zero-emissiezones? In dit stappenplan leggen we uit wat dit voor ondernemers betekent en hoe je je daarop kunt voorbereiden.

Lees verder
Bedrijf en ondernemenInspiratieOver BouwmaatVakwerk

Wierts en Bouwmaat: een goed team, ook in hoge nood

Veel van onze klanten zijn elke dag terug te vinden in de Bouwmaat-vestiging. Dit geldt ook voor de medewerkers van Wierts, die al vele jaren bij Bouwmaat Heerlen over de vloer komen. We spreken af in Landgraaf waar Bart Dassen en Kevin Janssen van Wierts en Mario Mersini en Kevin de Rijck van Bouwmaat Heerlen in gesprek gaan over deze langdurige samenwerking. Een samenwerking die zelfs tijdens een watersnood uitblinkt.

Lees verder