Slimmer boren met Milwaukee accessoires

Deel dit artikel:

Als vakman ben jij de specialist voor klussen waar jouw klant zich geen raad mee weet. Maar geef toe, ook jij hebt toch weleens zo’n moment waarop je je even achter de oren moet krabben? Zo’n klusje waarvan je denkt: hoe ga ik dat nu voor elkaar krijgen? Een onmogelijke hoek waarin een gat moet komen? Nauwkeurig boorwerk in een gebogen, glad oppervlak? Goed nieuws! Milwaukee, hét kwaliteitsmerk als het om boren gaat, heeft een nieuw assortiment van slimme booraccessoires. Probleemoplossers die niet alleen van lastig boorwerk een peulenschil maken, maar er bovendien voor zorgen dat jouw boormachine langer meegaat.

Top 5 slimste booraccessoires van Milwaukee

1. Milwaukee MX4 hamerboren
De Milwaukee MX4 hamerboren zijn geschikt voor steen, beton, gewapend beton en natuursteen. De solide boorpunt met 4 snijkanten boort gegarandeerd perfect ronde gaten. De royaal bemeten spiralen voeren het stof optimaal af. Doordat de belasting gelijkmatig over de 4 spiralen wordt verdeeld, gaan deze boren bovendien wel 50% langer mee dan normale boren.

Milwaukee Switchblade Zelfvoerende boren set 5-delig2. Milwaukee 5-delige Switchblade houtborenset
Deze set bevat 4 zelfvoedende boren voor snel en probleemloos boren in hout met een diameter van 35, 38, 54 en 65 mm. De reservemessen zorgen voor een extra lange levensduur en verhogen de productiviteit, omdat je geen tijd verliest met het slijpen van het blad. De houtboor is ook los verkrijgbaar.

3. Stappenboor Milwaukee
De stappenboor van Milwaukee is dé tool voor het boren en vergroten van gaten in metaal. Met één boormachine kun je gaten van meerdere diameters maken. De zelfcentrerende punt verzekert gemakkelijk en uiterst nauwkeurig aanboren en voorkomt wegslippen op harde en gladde oppervlakten. De zwarte oxidecoating zorgt voor een wel 4x langere levensduur. Met laser gegraveerde maatindicatie voor langdurige zichtbaarheid. Ook geschikt voor ontbramen.

4. Milwaukee haakse schroefboorkop
Het ultieme accessoire voor als je moet boren of schroeven op moeilijk bereikbare plaatsen. Hiermee maak je van een normale accuboormachine in een handomdraai een haakse boormachine. Geschikt voor alle boorkoppen. Tip: Kijk ook eens naar de Milwaukee Knuckle boorkop, die door de compacte boorhoek ideaal is voor krappe plaatsen.

5. Milwaukee HSS-G thunderweb metaalboren
De Milwaukee metaalboren zijn echte krachtpatsers. Je boort er gemakkelijk diepe gaten mee. Ze zijn ook zeer geschikt voor boren in gebogen oppervlakten.

Het assortiment slimme accessoires voor elektrisch handgereedschap is zeer uitgebreid. Vind je het lastig om een keuze te maken? De medewerkers van Bouwmaat helpen je graag!

En ben je op zoek naar een nieuwe boor? Op bouwmaat.nl vind je niet alleen veel accessoires, maar ook een grote selectie (accu)boormachines. Een boor voor iedere klus!

Meer lezen over Milwaukee

Deel dit artikel: