Deel dit artikel:

Let op: lees dit artikel vooral níet als er altijd méér klusaccessoires in je (digitale) winkelmandje liggen dan op jouw boodschappenlijstje staan. We tonen je hier de allernieuwste accessoires van Milwaukee voor elektrisch zagen, slijpen en schroeven. Verleidelijke toys die onweerstaanbaar zijn voor de vakman die zijn klus snel, gemakkelijk en superstrak voor elkaar wil krijgen…

Aanlokkelijke toys for boys:

1. Milwaukee Hole Dozer gatzagen
Met de extra grote opening zaag je nóg sneller materiaal weg. De stalen body van deze gatzagen is dik en stijf genoeg om zijn vorm te behouden, maar heeft tegelijkertijd voldoende ingebouwde elasticiteit. Voor onovertroffen snijprestaties in metaal, hout en kunststof. Door het gebruik van Matrix II premium sneldraaistaal, behouden de tanden zelfs bij hoge temperaturen hun originele hardheid. De speciaal gevormde tandhoek heeft minder neiging tot vastlopen in dunnere materialen. Garantie tegen tandbreuk.

2. Milwaukee Shockwave gatzaag 
Een perfect rond gat boren in metaal, zonder bramen? Een fluitje van een cent met de Milwaukee Shockwave gatzaag, die je eenvoudig op je slagschroevendraaier bevestigt. Boort tot 40% sneller dan standaard gatzagen. De uitwerpveer zorgt ervoor dat het boormateriaal eenvoudig verwijderd kan worden.

3. Milwaukee Cera Turbo lamellenschijf
Voor het afbramen en schuren van roestvrijstaal, brons, titanium en aluminium. De inlopende steunschijf slijpt tot de laatste korrel. Het gebruik van natuurvezel voor de steunschijf voorkomt het vrijkomen van schadelijke stoffen en zorgt voor een lage vibratie en warmteontwikkeling. De keramische hybride schijf verwijdert het materiaal 50% sneller dan andere schijven!

4. Milwaukee schroefbits 2.0
De Milwaukee Shockwave Impact Duty Schroefbits zijn ideaal voor Heavy-Duty toepassingen voor slagschroevendraaiers. En dat niet alleen: ze bieden een totaaloplossing voor alle schroef- en boortoepassingen. De Shock Zone Geometrie is ontworpen voor optimale flexibiliteit. Shock Zone reduceert de spanning op de schroefpunt, waardoor de punt minder snel afbreekt. De schroefbits gaan maar liefst 30 keer langer mee dan andere bits.

5. Milwaukee gipsplaatzaagblad recipro
De naam verklapt het al: een gipsplaatzaagblad voor de echte pro! Het blad is slechts 63 mm lang, waardoor je er zeer nauwkeurig mee kunt zagen en optimaal beschermd bent tegen onopzettelijk zagen in buizen of bedradingen. De dubbelzijdige tanden zagen in alle richtingen. Zaagt zuiver zonder het gips te scheuren en produceert minder stof dan de job saw handtool. Met invalpunt voor sneller en gemakkelijker invalzagen.

We hebben je gewaarschuwd: jouw klussershart klopt nu vast nóg sneller… Wil je hulp bij het maken van een slimme keuze uit het uitgebreide assortiment  accessoires voor elektrisch handgereedschap? De medewerkers van Bouwmaat helpen je graag.

Meer lezen over Milwaukee

Deel dit artikel: