Deel dit artikel:

Elke vakman heeft zo zijn eigen favoriete elektrisch gereedschap. Dat ene merk waar je graag mee werkt, wat altijd presteert en nooit kapot gaat. Sander Koolhaas heeft zijn eigen bedrijf op het gebied van montage en timmerwerk. Hij is fan van het merk Milwaukee en vertelt waarom dat zo is.

Krachtig gereedschap

Waarom is Milwaukee voor Sander zo’n geliefd merk? “Het is gewoon erg goed gereedschap, het laat je nooit in de steek. Ik vind het zeer betrouwbaar, het is ook zeer krachtig gereedschap en het werkt gewoon altijd.” Belangrijke eigenschappen natuurlijk want als vakman wil je niet voor vervelende verrassingen komen te staan tijdens een klus.

Sander doet met name klussen op het gebied van timmerwerk: “Aanbouw/opbouw, renovaties, kozijnen vernieuwen, badkamers, wc, eigenlijk alles wat met timmerwerk te maken heeft, doe ik wel.” Hierbij gebruikt hij veel machines van Milwaukee: “Ik heb onder andere zes soorten accutollen, een accuboormachine, een handcirkelzaag, de accuslijptol, een haakse accutol, een reciprozaag op accu, allemaal van Milwaukee.”

”Milwaukee laat je nooit in de steek”

Favoriet gereedschap

Het favoriete stuk gereedschap van Milwaukee is voor Sander de 12-volt slagschroevendraaier. “Deze is zeer krachtig en lekker licht, dat werkt prettig.” Bij het aankopen van nieuw gereedschap let Sander dan voornamelijk ook op een belangrijk aspect: “het merk! Milwaukee natuurlijk. Je kan gewoon niet zonder!”

Bij Bouwmaat haalt Sander bijna al zijn gereedschap. “Het is gewoon makkelijk als je van alles nodig hebt tijdens de klus, dan haal je dat tussendoor. Waarom ik het bij Bouwmaat koop, komt ook door het leuke personeel. Zij hebben gewoon verstand van zaken!”

Bekijk het assortiment van Milwaukee in een Bouwmaat vestiging of in de webshop

Deel dit artikel: