GereedschapMateriaal en gereedschap

Festool, de favoriet van …

Deel dit artikel:

Topkwaliteit elektrisch gereedschap is voor elke vakman enorm belangrijk. Voor Benno Sprangers is er één merk wat er bovenuit springt op dit gebied: Festool. Benno is als eigenaar van zijn bedrijf De Keukenvernieuwers actief in de keukenmontage- en renovatie en vertelt waarom hij zo gecharmeerd is van Festool.

Beproefde kwaliteit

Waarom is Benno zo enthousiast over het merk Festool? “Ik vind dat Festool een uitstekend assortiment heeft van beproefde kwaliteit. Wat mij betreft is het de beste investering als het om elektrisch gereedschap gaat. Het gereedschap is altijd uitgerust met innovatieve techniek, gemaakt van de beste materialen, is uiterst nauwkeurig en heeft ook een perfecte accutechniek.”
Het gereedschap zelf is dus van goede kwaliteit volgens Benno, maar dat geldt volgens hem net zozeer voor de service. “Ik vind dat Festool de beste garantie in de markt heeft. Ik heb er in die 15 jaar dat ik met Festool werk nog nooit gebruik van gemaakt, maar vind het toch prettig om te weten dat ze dit bieden.”

 

”Festool is de beste investering als het om elektrisch gereedschap gaat”

Festool is favoriet

Benno heeft dan ook veel materiaal van zijn favoriete merk. “Ik heb onder andere diverse accuschroefmachines, een invalcirkelzaag, de decoupeerzaag, een oscillerende zaag, boorhamer en een haakse slijper. Mijn favoriet van Festool is de accu-invalcirkelzaag. Deze machine geeft mij veel bewegingsvrijheid, heeft een nauwkeurige zaagsnede, een geïntegreerde stofafzuiging en is duurzaam.”
Als Benno gereedschap koopt, let hij op aspecten zoals kwaliteit, een systeem waarbij verschillende items gecombineerd kunnen worden, een uniform opbergsysteem en of de uitstraling professioneel is. “Gereedschap koop ik bij Bouwmaat. Ze hebben een vast assortiment dat erg overzichtelijk is. Het advies en de ondersteuning wordt bovendien door echte vakmensen geleverd.”

Deel dit artikel: