GereedschapMateriaal en gereedschap

DeWalt Flexvolt, favoriet van ….

Deel dit artikel:

Bojsa Bjelic is de man achter bouw- en aannemingsbedrijf B. Bjelic. Hij is al twintig jaar zelfstandig ondernemer en al jaren fan van het snoerloze elektrische gereedschap van DeWalt. Waar komt de liefde voor deze fabrikant vandaan? Wat vindt deze vakman van de DeWalt 54V XR Flexvolt lijn?

Bojsa werkt door het hele land en is vaak betrokken bij bouwkundige aanpassingen en gespecialiseerd in het plaatsen van automatische schuifdeuren. Hij boort dus bijvoorbeeld veel in dik staal, wat natuurlijk zwaar werk is. Hij heeft dus goed gereedschap nodig. De enige machines die voldoen aan de eisen die dit werk stelt, zijn die van DeWaltDeze snoerloze machine levert namelijk dezelfde kracht als een gesnoerde machine. Hij heeft power nodig maar ook flexibiliteit.

Snoerloos voor snelheid en effectiviteit

Omdat hij vaak in de beginfase van een project zit, werkt hij in gebouwen zonder vaste stroom. Als je elektrische apparaten wilt gebruiken, moet je al snel kabels trekken. Dit gaat ten koste van je snelheid en je effectiviteit.” Bojsa werkt nu een halfjaar met de DeWalt XR FLEXVOLT accu. “Ik gebruik de FLEXVOLT op mijn SDSPlus boorhamer, mijn slijptol en mijn mobiele zaagtafel van DeWalt. “
Hij kan de accu eenvoudig schakelen van apparaat naar apparaat en is daarover erg enthousiast. Voor het zware werk heeft hij hem altijd bij zich. Als hij een vloer moet weghalen, kiest hij bijvoorbeeld altijd voor de XR FLEXVOLT. Met de SDS plus drilboor heeft hij dan opeens maximale slagkracht en bikt hij met één accu de de complete vloer af. Daar had hij er eerst drie voor nodig. Door deze machine is hij flexibel en sneller klaar met zware klussen. Dat zorgt weer voor meer plezier in zijn werk.

Deel dit artikel: