KlussenMateriaalMateriaal en gereedschap

Schönox, favoriet van … Maciek Rowinski

Deel dit artikel:

Maciek Rowinski werkt als ZZP’er in de bouw in de omgeving van Eindhoven. Veel van zijn werk bestaat uit badkamerprojecten waarin tegels worden gebruikt. Maciek gebruikt hierbij graag de tegellijm van Schönox. Waarom kiest hij voor dit merk en welke eigenschappen van deze lijm zijn voor hem belangrijk?

Maciek werkt zelfstandig en huurt regelmatig collega’s in voor grote projecten. Hun expertise ligt op het gebied van sanitair. “Wij doen veel badkamerwerkzaamheden. We pakken het complete traject aan vanaf de sloop van de oude badkamer tot, bij wijze van spreken, het ophangen van het wc-papier in de nieuwe, aldus Maciek. ” Een goede tegellijm behoort dan ook tot de standaard uitrusting van Maciek. Wat is volgens hem zo prettig aan het merk Schönox?

Liever kwaliteit dan goedkoop werken

Maciek: “Ik heb vroeger met goedkope merken gewerkt. Dat pakte niet altijd goed uit. Een enkele keer zijn er zelfs wat tegels losgeraakt. Toen ben ik overgestapt naar Schönox. Dat is dankzij Bouwmaat gebeurd. In de vestiging werd ik door de medewerkers op Schönox gewezen. Ik werk er nu al bijna tien jaar mee en heb er nooit problemen mee gehad!”

Wat vindt Maciek zo fijn aan de tegellijm van Schönox? “Als ik deze lijm opzet, is deze snel goed en strijkt hij ook erg makkelijk. Dat vind ik belangrijk. Daarnaast vind ik ook de zakken van goede kwaliteit. Ze zijn stevig, gaan niet kapot en zijn gewoon snel open te maken”, zo vertelt hij. Maciek en zijn collega’s gebruiken de lijm dan ook vaak en voor diverse klussen. “Grote of kleine tegels, vloeren, wanden, badkamers, woonkamers, het toilet, echt overal gebruiken wij Schönox. Als iemand mij zou vertellen dat hij een andere lijm had die goed was en € 15,- goedkoper, zou ik hem nog niet proberen. Ik ben hier echt dik tevreden mee.”

Overdreven makkelijk

Maciek komt oorspronkelijk uit Polen en werkt al jaren in Nederland. Hij is erg tevreden over de service die Bouwmaat levert. “Ik koop veel materiaal bij Bouwmaat, kom er sowieso 3-4 keer per week. In de vestiging in Eindhoven werkt ook een Poolse jongen, met hem heb ik heel goed contact. Ik kan altijd bij hem terecht en hij regelt dingen heel snel. Als ik er in het Nederlands niet helemaal uitkom, is dat erg fijn. Alle medewerkers daar maken het overdreven makkelijk voor me!”

Deel dit artikel: