Gereedschap

GereedschapMateriaal en gereedschap

Breken en slopen? Kies de juiste machine!

Zeg je DeWalt, dan zeg je machines, gereedschap en accessoires van de bovenste plank. Dat geldt ook voor de combi-, breek- en sloophamers van dit welbekende merk. We nodigden key account manager Jurgen de Leeuw en account manager Arnold Wever uit om de mogelijkheden van de machines uit de doeken te doen. Hierbij richten ze zich vooral op de vraag in welke situatie je een combi-, breek- of sloophamer gebruikt.

Lees verder
GereedschapMateriaal en gereedschap

Milwaukee M18 FUEL™ 55 mm invalcirkelzaag

Buitengewoon krachtig en ongekend precies, dat is de M18 FUEL™ 55 mm invalcirkelzaag van Milwaukee. Met deze krachtpatser zaag je de meest nauwkeurige en schone zaagsneden in massief hout en kunststof. Ook deze nieuwe toevoeging aan het M18 FUEL™ snoerloze systeem blinkt uit in extreme prestaties en gebruiksgemak voor de professionele bouwer. We lopen de machine met je door.

Lees verder
Gereedschap

Makita XGT accu’s

Het XGT accuplatform van Makita biedt de kracht, innovatie en efficiëntie. Nodig om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen. Terwijl het 18 V LXT-platform blijft bestaan, opent XGT nieuwe mogelijkheden en verhoogt de lat voor accugereedschap in de bouwsector. Kies de juiste XGT-accu voor jouw machine en ervaar de toekomst van accugereedschap vandaag nog. Bouwen was nog nooit zo krachtig en efficiënt.

Lees verder
GereedschapMateriaal en gereedschap

Een Anza Pro roller voor elke ondergrond

Zo efficiënt en ergonomisch mogelijk schilderen. Dat is waar de producten van Anza Pro al jaren voor staan. Ook de Anza Pro rollers blinken uit in innovatie om jouw schilderdag zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Met het Anzo Pro roller assortiment heb je voor elke ondergrond de ideale roller te pakken. We nemen de verschillende rollers met je door.

Lees verder