Gereedschap

Gereedschap

Makita XGT accu’s

Het XGT accuplatform van Makita biedt de kracht, innovatie en efficiëntie. Nodig om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen. Terwijl het 18 V LXT-platform blijft bestaan, opent XGT nieuwe mogelijkheden en verhoogt de lat voor accugereedschap in de bouwsector. Kies de juiste XGT-accu voor jouw machine en ervaar de toekomst van accugereedschap vandaag nog. Bouwen was nog nooit zo krachtig en efficiënt.

Lees verder
GereedschapMateriaal en gereedschap

Een Anza Pro roller voor elke ondergrond

Zo efficiënt en ergonomisch mogelijk schilderen. Dat is waar de producten van Anza Pro al jaren voor staan. Ook de Anza Pro rollers blinken uit in innovatie om jouw schilderdag zo makkelijk en prettig mogelijk te maken. Met het Anzo Pro roller assortiment heb je voor elke ondergrond de ideale roller te pakken. We nemen de verschillende rollers met je door.

Lees verder
GereedschapMateriaalMateriaal en gereedschap

Tegelverwerking: Bouwmaat adviseert

Tegelwerk is vakwerk, er komt meer bij kijken dan zo op het eerste gezicht lijkt. Bouwmaat heeft alles in huis om te ondersteunen bij jouw tegelwerk. Voor een goede en bij voorkeur levenslange bevestiging van wandtegels en vloertegels zijn er een aantal elementen noodzakelijk. Denk hierbij aan een geschikte tegellijm, goede tegelondergrond, en mooie tegelprofielen. Bouwmaat heeft alles voor het perfecte tegelwerk!

Lees verder
GereedschapMateriaal en gereedschap

Accu-stofzuigers van Festool: compact en krachtig

Mobiel, snoerloos en stofvrij werken, dat is wat de professionele bouwer van nu wil. Festool is al jaren een voorloper op het gebied van gezond werken én staat bekend om hun slimme, krachtige accu-machines. Sinds kort kun je dankzij de CLEANTEC accu-stofzuigers CTC SYS, MINI en MIDI ook volledig stofvrij werken binnen het Festool accu-systeem.

Lees verder