Deel dit artikel:

Als vakman zoek je gereedschap dat je nooit in de steek laat. Bas Witsel werkt voor zijn bedrijf BW Timmerwerken als leidend uitvoerder aan veel renovatieprojecten. Hij werkt al jaren met elektrisch gereedschap van DeWalt en vertelt dan ook met veel plezier over waarom hij zo van dit merk houdt.

Voor elke klus beschikbaar

Hoe komt Bas zo bij het merk DeWalt terecht? “Eigenlijk werk ik al vanaf het begin met gereedschap van DeWalt. Ik koos het in eerste instantie omdat de kleuren me wel aanstonden maar ook omdat het gewoon kwalitatief goed gereedschap is. Inmiddels heeft DeWalt voor mij en voor mijn collega’s zijn waarde al meer dan bewezen!”
Bas werkt aan projecten die nogal uiteenlopen en waarbij hij veel verschillende soorten elektrisch gereedschap nodig heeft. “Voor elke klus heeft DeWalt wel gereedschap. Ik heb ook niet echt een favoriet stuk gereedschap want ik ben overal even blij mee. Ik beveel het merk dan ook graag bij al mijn personeel of vrienden aan.”

 

”DeWalt heeft zijn waarde ruimschoots bewezen”

Aantrekkelijk gereedschap

In Nederland was Bas de eerste gebruiker van de Flexvolt cirkelzaagmachine, waarmee hij snoerloos kan werken. Hij is echter niet de enige die gereedschap van DeWalt erg aantrekkelijk vindt. “Kort geleden is er in mijn werkplaats ingebroken. Blijkbaar vinden zelfs dieven DeWalt goed gereedschap en breken ze er voor in.”
Gelukkig voor Bas bood Bouwmaat na de diefstal snel uitkomst. “Toen ik het Bouwmaat vertelde, namen ze contact op met DeWalt. Hierdoor kon ik met extra korting nieuw gereedschap aanschaffen. Bedankt Bouwmaat!!”

Bekijk het assortiment van DeWalt in een Bouwmaat vestiging of in de webshop.

Deel dit artikel: