MateriaalMateriaal en gereedschap

Bouwmaat adviseert buitenverf

Deel dit artikel:

Duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht van klanten. Ze willen namelijk best investeren in schilderwerk, maar het moet wel lang meegaan. Een lange levensduur van de buitenlak is dus een vereiste.

Duurzame lakken van Sikkens

Hiervoor biedt Bouwmaat een oplossing met de primers en lakken van Sikkens. De primers en aflakken zijn op elkaar afgestemd om duurzaamheid te kunnen garanderen. Natuurlijk zijn ook de juiste stappen hierbij van belang, zoals het schuren en gebruik van goed schildersgereedschap. Laat dat nu net jouw specialiteit zijn als vakman!

Lange levensduur

Sikkens primers creëren een perfecte basis voor de Sikkens Rubbol aflakken. De uitstekende, hoge vulling zorgt voor een goede basislaag, hét uitgangspunt voor perfecte dekking. Bouwmaat adviseert primers toe te passen op kaal hout en bij klussen met een grote kleurwisseling. De primers zorgen tevens voor een goede hechting tussen de verflagen en op het kale hout. Een verfsysteem (primer en aflak) van Sikkens zorgt voor een langere levensduur.

Ultiem glansbehoud

De Sikkens buitenlakken zijn efficiënt en uiterst weerbestendig. De lange levensduur en het ultieme glansbehoud zorgen voor een optimaal eindresultaat. De lakken hebben een soepele verwerking, waardoor ze mooi vloeien en snel drogen.

Deel dit artikel: