KlussenMateriaalMateriaal en gereedschap

De juiste kit voor elke schilderklus

Deel dit artikel:

Wanneer je aan een schilderklus begint wil je natuurlijk ook een mooi eindresultaat. Hierbij is de perfecte afwerking erg belangrijk. Ga je met kit aan de slag? Dan zal de locatie en ondergrond bepalen welke kit je moet gebruiken voor jouw klus. Bouwmaat biedt voor elke schilderklus een passende oplossing.

Kit: Direct overschilderbaar

Direct overschilderbaar

Moet een snelle reparatie direct overschilderbaar zijn? Dan is Zwaluw Acryl Wet on Wet de juiste keuze. Deze hoogwaardige acrylaatkit is speciaal ontwikkeld om nat in nat overschilderd te worden met zowel acryl als alkyd verven. De UCA®-technologie garandeert een uitstekende draagzaamheid tussen kit en verf. Zo kunnen aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren eenvoudig in één dag afgedicht en geschilderd worden. De kit hecht op de meeste, zelfs vochtige ondergronden perfect zonder primer. De samenstelling beperkt tevens de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag.

Direct regenbestendig

Direct regenbestendig

Ben je met een buitenschilderklus bezig? Dan is het natuurlijk super handig als de kit direct regenbestendig is. Voor dit soort klussen biedt Zwaluw Acryl Exterior+ de oplossing. Na het aanbrengen vormt deze kit een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. Hierdoor heeft de Zwaluw Acryl Exterior+ een hoge rek bij breuk en hoge toelaatbare vervorming. Omdat deze afdichtingskit na het aanbrengen snel regenbestendig is, wordt de hij veel voor buitenklussen gebruikt. Toch is de kit ook geschikt voor binnen.


Probleemloos overschilderen

Probleemloos overschilderen

Heb je een schilderklus waarbij je kit gebruikt die je, nadat deze gedroogd is, overschilderd gaat worden? Dan is de Zwaluw Acryl Anti-Crack zeer geschikt. Dit is namelijk een hoogwaardige acrylaatkit die zeer goed overschilderbaar is met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en die craquelé en verkleuring van verf voorkomt. De kit is eenvoudig in gebruik en hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden.

Kozijn kitten

Kozijn kitten

Heb je een klus waarbij je gaat afkitten tussen de kozijnen en muren of tussen de kozijnen en het glas? Ook dan is het belangrijk om voor de perfecte afwerking de juiste kit te kiezen. Klik hier voor meer informatie.

 

Deel dit artikel: