Bespaar tijd en geld met de optimale combinatie van SPS primer en muurverf

Deel dit artikel:

Goed schilderwerk valt of staat met de juiste voorbehandeling. Een goede wall primer mag daarom niet in je assortiment ontbreken. Hiermee worden een te sterke zuiging, poreusheid, verontreiniging en andere slechte eigenschappen die de verf kunnen beïnvloeden weggenomen, waardoor deze optimaal verwerkt kan worden. Zo is er minder verf nodig voor een prachtig eindresultaat.

SPS heeft de optimale combinatie van primer en muurverf van zeer goede kwaliteit. Zo bespaar je tijd én geld!

SPS Unitex Primer

De SPS Unitex primer is een sterke keuze wanneer wordt gewerkt met een geschilderde of lichtzuigende/poederende ondergrond. Daarnaast voorkomt het glansverschillen, is deze vrij van oplosmiddelen en reukarm. De witte primer is geschikt voor binnen en buiten en kan in een groot aantal kleuren worden gemengd. Een belangrijk voordeel van een primer in de kleur van de afwerklaag, is dat er in veel gevallen maar één laag muurverf nodig is.

SPS Unitex 2525

Deze superdekkende, matte muurverf is geproduceerd op basis van kunstharsdispersie (kunsthars als bindmiddel). Deze verf is geurarm en schrobvast (schrobklasse 1) en bijzonder geschikt voor de duurzame afwerking van binnenmuren en plafonds. De muurverf dekt in één laag waardoor veel tijd en geld wordt bespaard. Daarbij heeft het een hoog rendement van ca. 9 m² per liter en bij een temperatuur van 23°C en relatieve van vochtigheid 65% is de Unitex 2525 na ca. 2 uur stofdroog en overschilderbaar na ca. 4-6 uur. Door gebruikt te maken van de Bouwmaat verfmengservice kan deze muurverf in een groot aantal kleuren gemengd worden.

SPS

SPS is al ruim veertig jaar een belangrijke producent en aanbieder van muurverven, lakken, voorbehandelingsproducten en sierpleisters. Voor zowel de professionele schilder, doe-het-zelver als de industriële markt biedt SPS altijd de juiste keuze. Bekijk het assortiment op Bouwmaat.nl.

 

Meer lezen

Deel dit artikel: