VIDIboard PRO, de perfecte ondergrond

Deel dit artikel:

Om perfect tegel-, stuc- en pleisterwerk te kunnen leveren is de ondergrond van groot belang. Met de VIDI®board PRO bouwplaat zorg je voor de ideale ondergrond waardoor de klus makkelijker verloopt. En dat zie je dan weer terug in het super strakke eindresultaat! Lees verder voor de voordelen van VIDIboard.

Binnenbouwplaten en bewerkte platen

VIDI®board is een relatief nieuw merk in het Bouwmaat assortiment met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. VIDIboard levert binnenbouwplaten, bewerkte platen en alles wat daarbij hoort. Er zijn dus niet alleen standaardplaten in meerdere formaten en diktes verkrijgbaar, maar ook speciale voorbewerkte types, zoals een toiletplaat. Ook deze is in meerdere afmetingen leverbaar. Vooral de kleinere toiletplaat van 90×120 cm is een uitkomst, in combinatie met de pasplaten voor de boven- of zijkanten, daar waar ruimte beperkt is.

Supersnel werken met VIDIboard

De bouwplaten zijn gemaakt van XPS- schuim en zijn aan beide kanten voor- zien van een glasvezelversterkte cementlaag. De platen zijn licht van gewicht en eenvoudig te vervoeren. Het ingewerkte weefsel zorgt daarbij voor een sterke en drukvaste ondergrond zodat de tegels er, zonder grondering, makkelijk aan hechten en met cementpoederlijm bij drukbelasting heel blijven.

Het bewerken van de VIDIboard bouwplaten is eenvoudig als je gebruik maakt van de VIDI®fix PRO-ALK 310 afdichtings- en lijmkit en een 100% waterdichte afwerking. De montage gaat supersnel. Daardoor heb je meer tijd voor de rest van je klus of je klus is eerder klaar!

vidiboard ombouw

Lees meer

Dit artikel is onderdeel van de serie Totaalklus Nieuw Toilet. Daarin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een nieuw toilet, inclusief nieuwe vloer, aanlegt. 

Andere artikelen uit deze serie zijn:  

Deel dit artikel: