InspiratieMateriaal en gereedschap

Slimme producten – maart 2019

Deel dit artikel:

Soms zijn er van die producten waar je je van afvraagt hoe je ooit zonder hebt gekund. Of producten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Bouwmaat zoekt vanaf nu regelmatig van dit soort handige producten voor je. Deze keer handige producten voor de schilder.

 

GO! Paint Clean & Go
 Snel en makkelijk
 reinigen van kwasten

Het reinigen van kwasten kost veel tijd. Met de Clean and Go is dat verleden tijd. Vul het blik met water, Go!Paint Brush Cleaner of terpentine, afhankelijk van het type verf. Door vervolgens de kwast ongeveer 20 seconden stevig over de zeef te strijken, wordt de kwast sneller en dieper schoon. De verfdeel- tjes worden onder de zeef in de zak opgevangen. Daardoor kan de schoon- maakvloeistof langer gebruikt blijven. Zo bespaart u geld, tijd en het milieu. En wat werkt er nou fijner dan een vaak gebruikte, goed onderhouden verfkwast?

ANZA Platinum Precision

Deze kwast is speciaal ontworpen voor de vakman die alleen genoegen neemt met de beste kwaliteit en een perfect eindresultaat. Door zijn driehoekige vorm is de ‘Precision’ uitermate geschikt voor nauwkeurig vakwerk op de kleine oppervlakken en het afwerken van scherpe hoeken. De TriTech™ technologie zorgt voor strakke rechte lijnen, hoeken en details. Met zijn synthetische haren van topkwaliteit is de kwast geschikt voor alle binnen en buiten schilderklussen. Anza Platinum Precision kan voor zowel acryl en alkyd verven worden gebruikt en valt op door zijn ergonomisch ontwerp.

Zwaluw Acryl Wet on Wet

Moet een snelle reparatie direct overschilderbaar zijn? Dan is Zwaluw Acryl Wet on Wet de juiste keuze. Deze hoogwaardige acrylaatkit is speciaal ontwikkeld om nat in nat overschilderd te worden met zowel acryl als alkyd verven. De UCA®-technologie garandeert een uitstekende verdraagzaamheid tussen kit en verf. Zo kunnen aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren eenvoudig in één dag afgedicht en geschilderd worden. De kit hecht op de meeste, zelfs vochtige ondergronden perfect zonder primer. De samenstelling van de kit beperkt tevens de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag.

Deel dit artikel: