Keuken op maat ontwerpen

De meest geschikte keuken uitkiezen voor jouw klus kan behoorlijk tijdrovend zijn. Dankzij de online keukenshowroom van Bribus is dat voorgoed verleden tijd. In slechts enkele stappen kies je eenvoudig de gewenste keuken op maat voor jouw project.

Direct een keuken op maat kiezen

Online keukenshowroom

In de online keukenshowroom van Bouwmaat selecteer je snel en eenvoudig een keukenontwerp voor jouw project. Bestel direct of configureer het gewenste ontwerp en vraag een offerte op. Staat jouw ideale keuken er nog niet tussen? Bespreek jouw wensen met een medewerker van Bouwmaat en ontvang binnen enkele dagen een gedetailleerde offerte inclusief 3D-tekening in kleur.

Bribus-keukeninspiratie

Voordelen van de online keukenshowroom van Bribus:

 • Scherpe prijs voor jouw complete keuken inclusief werkblad en apparatuur
 • Eenvoudig een offerte aanvragen in de online keukenshowroom
 • Kasten volledig voor-gemonteerd geleverd
 • Duurzame kwaliteitskeuken van Nederlands fabricaat
 • Talloze kleurencombinaties en keukenopstellingen mogelijk
 • Één aanspreekpunt tijdens het traject van offerteaanvraag t/m levering
 • Complete keuken op pallet geleverd of af te halen in jouw Bouwmaat-vestiging
bribus-showroom

De online keukenshowroom is zowel beschikbaar in de vestiging van Bouwmaat als online. Door het ruime aanbod aan voorbeeldkeukens doe je altijd en overal inspiratie op en bereik je snel het gewenste resultaat.

Probeer het nu!

Advies

 • image

  Aanrechtblad adviseren


  Kunststof, RVS, marmer, graniet, beton of zelfs hout; de keuze in keukenbladen is gigantisch. Wij hebben de voor- en nadelen van verschillende materialen voor je op een rijtje gezet zodat jij je klant het beste kan adviseren. Het is verstandig de voor- en nadelen van ieder materiaal zorgvuldig tegen elkaar af te wegen.  Lees verder

 • image

  Fraaie keukencombinatie van oud en nieuw


  Het heeft Ger Roncken van De Varsj Keukens & Interieurbouw wat slapeloze nachten gekost: gaat het in het Limburgse Vlodrop lukken de vele hengen in een nieuwe keuken allemaal goed recht te krijgen? De opdrachtgever had namelijk de uitdrukkelijke wens om hengen (grote scharnieren) te gebruiken.


  Lees verder

 • image

  Bribus Keukens, de favoriet van Chris Scholte


  Schovast BV is gespecialiseerd in vastgoedontwikkeling en verhuur in de omgeving van Groningen. Duurzaamheid, comfort en persoonlijke wensen zijn heel belangrijk voor Schovast. We spreken Chris bij een klus van 20 luxe appartementen met daarin zijn favoriet: Bribus keukens van Bouwmaat.


  Lees verder

 • image

  5 werkzones van de keuken


  Als allround vakman krijg je er vast wel eens mee te maken: het renoveren van een keuken. Goed advies is daarbij belangrijk. Een fijne keuken heeft niet alleen een mooi design, maar is ook makkelijk schoon te maken, duurzaam en natuurlijk ook functioneel. Maar wat is nu eigenlijk een functionele keuken? Bouwmaat helpt je met adviseren.


  Lees verder