Keuken op maat ontwerpen

Wanneer je bij een klus een keuken wilt plaatsen, kan de keuze voor het juiste type een behoorlijk tijdrovende onderneming zijn. Dankzij de keukenservice van Bouwmaat en Bribus is dat voorgoed verleden tijd! In slechts enkele stappen ontwerp je eenvoudig de gewenste keuken op maat en kun je snel een offerte aanvragen. Hoe werkt deze service precies en wat moet je als vakman doen om de keuken te bestellen?

Direct een keuken op maat ontwerpen

Studio B: Online inspiratie en keuze uit ruim 400 keukens

Een extra hulpmiddel bij de keuze van een keuken is het digitale programma Studio B. In deze online keuken inspiratietool staan in een fotorealistische Pinterest-opstelling ruim 400 keukens. Hiermee vormt de tool de perfecte eerste stap in het proces van het kiezen van een keuken.

Met deze tool kun je samen met de klant de gewenste keuken kiezen. Na het selecteren van de toepassing kies je een opstelling, kleur, type werkblad, handgreep en welke apparatuur je in de keuken wil plaatsen. Hierna blijven er een aantal keukens over, waarvoor je direct een offerte kunt aanvragen.

Deze handige tool kan in de vestiging van Bouwmaat worden geraadpleegd, maar ook gewoon thuis. Zo kun je altijd en overal inspiratie opdoen bij de honderden voorbeeldkeukens en snel tot het gewenste resultaat komen.

Bribus-keukeninspiratie

Voordelen van deze slimme keuken ontwerptool op maat

We zetten alle voordelen van de keuken ontwerptool nog even voor je op een rij:

  • Eenvoudig je keuze bepalen aan de hand van een stappenplan, zonder dat opties worden vergeten
  • Talloze kleurencombinaties en opstellingen mogelijk
  • Snel een offerte, inclusief 3D-tekening van de gewenste keuken
  • Eén aanspreekpunt tijdens het hele traject van offerte tot en met levering
  • Levering binnen ongeveer 8 weken na opdracht
  • Levering bij jouw Bouwmaat vestiging
  • Tien jaar garantie op de keukenkasten en het kunststof werkblad

Laat je inspireren