DeWalt: gereedschap voor professionals

DeWalt maakt elektrisch gereedschap met krachtige eigenschappen en gegarandeerde robuustheid voor de professional. Bij de producten van DeWalt staan bedieningsgemak en veiligheid hoog in het vaandel. Niet voor niets is het slogen van DeWalt: "Professionele eindgebruikers zijn het hart en de ziel van DeWalt."

230 resultaten

DeWALT Doorslijpschijf RVS 125x22,2x1,2mm 10st

700673
21 Bezorgvoorraad

€ 11,00 excl BTW

DeWALT Nagels Gegalvaniseerd DT9901-QZ Zonder Kop 1.6x38mm 2500st

554384
146 Bezorgvoorraad

€ 24,01 excl BTW

DeWalt Multitool blad universeel voor hout verpakt per 5 stuks in blister

746910
45 Bezorgvoorraad

€ 35,54 excl BTW

DeWalt 18 V XR Li-Ion Accu DCB182-XJ 4AH

716541
272 Bezorgvoorraad

€ 90,00 excl BTW

DeWalt Multitool blad universeel voor hout met nagels verpakt per 1 blister

746889
90 Bezorgvoorraad

€ 11,24 excl BTW

DeWALT Schuifaccu DCB184-XJ 18V

601601
27 Bezorgvoorraad

€ 89,00 excl BTW

DeWALT Nagels Gegalvaniseerd DNBA1650-GZ Zonder Kop 1.6x50mm 2500st

554386
0 Bezorgvoorraad

€ 27,98 excl BTW

DeWalt Multitool blad universeel voor hout met nagels verpakt per 5 stuks in blister

746908
57 Bezorgvoorraad

€ 48,31 excl BTW

DeWALT Haake slijper DWE4117-QS 125 mm 950W

776131
22 Bezorgvoorraad

€ 89,00 excl BTW

DeWALT Doorslijpschijven 125x1mm Metaal DT20540-QZ 100st In Emmer

776133
0 Bezorgvoorraad

€ 129,00 excl BTW

DeWalt DW088CG-XJ kruislijnlaser zelfnivellerend groen

726621
59 Bezorgvoorraad

€ 209,00 excl BTW

DeWALT Schuurschijf K120 125mm

759991
28 Bezorgvoorraad

€ 8,77 excl BTW

DeWalt Flexvolt

Services van DeWalt

Bij aanschaf van gereedschap van DeWalt kan je gebruik maken van een aantal services. Informeer bij jouw Bouwmaat vestiging naar de mogelijkheden van deze services.

 • 36 maanden Garantie
  Na de registratie van het DeWalt gereedschap krijg je drie jaar garantie op jouw aangekochte machines.
 • Vijfsterrenservice
  DeWalt heeft een vijfsterrenservice waarbij gereedschap wordt gerepareerd met zes maanden garantie. Gewoonlijk worden onderdelen binnen 24 uur geleverd wanneer dat nodig is.

Trillingen, stof en unieke controlefuncties

Reduceer vibraties tot wel 50%, verminder het risico op stofinhalering op de werkplaats en behoud de controle met een geavanceerde koppelregelings technologie. Het ‘Perform & Protect’ keurmerk van DeWalt uitgelegd:
 • image
  Trillingen: Actieve Vibratie Controle
  Wanneer je langdurig wordt blootgesteld aan trillingen kan dit tot symptomen leiden die ook wel hand-armtrillingen worden genoemd. De nieuwe generatie gereedschap van DeWalt is uitgerust met een Actieve Vibratie Controle (AVC). Deze AVC met de zwevende achterhandgreep zorgt voor extreem lage trillingen en een hoger gebruikscomfort.
 • image
  Stof: Stofvrij werken
  Doordat je als vakman op een bouwplaats veel stof inademt bestaat de kans dat dit op lange termijn kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. DeWalt biedt de nieuwste accessoires om stofvrij te werken. Ook vind je in het assortiment van DeWalt een aantal stofzuigers die voldoen aan de EU-wetgeving en door het dubbele filteringssysteem de zuigkracht constant behouden.
 • image
  Beheersing: unieke controlefuncties
  Gereedschap kan tijdens het boren of zagen klem komen te zitten. Dit kan leiden tot schade aan het gereedschap of ander letsel. De nieuwste generatie gereedschappen van DeWalt zijn uitgerust met een unieke controlefunctie van het koppel.

DeWalt kopen bij Bouwmaat

Bouwmaat heeft een uitgebreid assortiment DeWalt-gereedschap waaronder XR Brushless boormachines, haakse slijpers, combihamers en afkort- en verstekzagen. Ook vind je diverse accessoires en toebehoren van DeWalt bij Bouwmaat. Hierbij kan je denken aan spijkers, nagels en frezensets.

Flexvolt-serie

Met de nieuwe DeWalt Flexvolt-serie maakt het merk een serie snoerloos gereedschap dat voldoet aan de wensen van de moderne professionele vakman. Met gereedschap voorzien van 54V en een Li-Ion accu heb je snoerloos dezelfde krachtige prestaties die voorheen met een accu niet mogelijk waren.

Vragen of persoonlijk advies?

Als partner van DeWalt helpen wij je graag bij al je vragen over de producten van DeWalt. Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in jouw Bouwmaat vestiging.

DeWalt XR Tool Connect

XR Tool Connect

Met XR Tool Connect van DeWalt kan je via de gratis DeWalt Tool Connect app voor iOS en Android op afstand de accu’s van jouw gereedschap en van het draadloze XR assortiment controleren en besturen. Deze app is dé controleapplicatie voor jouw smartphone.


Hoe werkt XL Tool Connect?

De nieuwe XR Tool Connect accu’s van DeWalt zijn uitgerust met Bluetooth. Door deze compatible accu’s te verbinden met de gratis Tool Connect app van DeWalt heb je, waar je ook bent, alle informatie over jouw accu’s bij de hand.

 1. Meer controle over jouw accu
  Met de app kan je het laadniveau van jouw accu’s in de gaten houden of in- en uitschakelen.
 2. Real time diagnoses van de accu
  Bepaal of jouw accu te warm of te koud is om goed te kunnen functioneren of laat de app je waarschuwen wanneer de accu opgeladen of leeg is.
 3. Berichten en waarschuwingen
  Leen je de accu uit? Dan kan je via de functie ‘uitlenen’ in de app de accu configureren zodat deze bijvoorbeeld na een bepaalde tijd uitgeschakeld wordt.
DeWalt gereedschap

Perform & Protect: veiligheid en de beste prestaties

DeWalt focust zich bij de ontwikkeling van zijn machines op drie factoren: vibratie, stof en beheersing. Dit komt samen in het logo ‘Perform & Protect’ en vormt de garantie dat:

 • het triaxiale trillingsniveau aanzienlijk verminderd is, waardoor gebruikstijd en -comfort worden verhoogd.
 • de risico’s met betrekking tot het inademen van stof aanzienlijk zijn verminderd.
 • er een aanvullend innoverend en beveiligd controlesysteem voor het koppel aan het design van het gereedschap is toegevoegd.
 • image
  Breken en slopen? Kies de juiste machine!

  Op het gebied van slooptoepassingen heeft DeWalt de professionele bouwer veel te bieden. Maar in welke situatie gebruik je een combi-, breek- of sloophamer eigenlijk?


  Lees meer
 • image

  DeWalt POWERSTACK accu

  Deze accu, ontworpen op basis van een revolutionaire, gestapelde accuceltechnologie, is de krachtigste ooit. Hij geeft betere prestaties en gaat minimaal twee keer zo lang mee.

  Lees meer
 • image

  DeWalt Flexvolt, favoriet van …

  Bojsa Bjelic is de man achter bouw- en aannemingsbedrijf B. Bjelic. Hij is al jaren fan van het snoerloze elektrische gereedschap van DeWalt. En voor het zware werk kiest hij de DeWalt 54V XR Flexvolt lijn!

  Lees meer