0042019_WEB_LP_MeerMinder_Header

MEER=MINDER

Meer=Minder = voordeel voor jou

Bouwmaat is gebouwd op één grondgedachte; alles voor slimmer bouwen. Alles draagt er toe bij dat je zo efficiënt mogelijk je werk doet: van het uitgebreide assortiment A-merken en de service tot en met de openingstijden van de vestigingen en de mogelijkheid te kopen in de webshop. Met een assortiment bestaande uit gerenommeerde merken vind je alles op het gebied van bouw, hout, sanitair, elektra, gereedschappen, ijzerwaren, verf en keukens. Daarnaast staan we zowel in de vestiging als in de webshop voor je klaar met advies om sneller de klus te klaren en nóg slimmer in te kopen.

Maar weet je ook dat je bij Bouwmaat minder betaalt wanneer je meer inkoopt? Met Meer=Minder krijg je namelijk inkoopvoordeel als je grotere aantallen voor je klus nodig hebt. Slim toch?

Voor elke klus de juiste prijs!

Zowel in de vestiging als in de webshop kun je zien wat de korting is die je krijgt als je grotere aantallen van een artikel bestelt. Dit kan een lagere prijs per stuk zijn, maar ook een kortingspercentage. Hoe groter de klus, hoe meer korting je ontvangt. De lagere prijs wordt automatisch verrekend bij het afrekenen. Meer=Minder herken je aan de groene labels bij de artikelen en op de stellingen.

 

Meer=Minder. Dat is slimmer bouwen met Bouwmaat

 

meer-minder-boulevard