Deur kopen: binnen- en buitendeuren

Er zijn resultaten

Let op: Op Bouwmaat.nl vind je slechts een deel van het assortiment aan deuren. Ga naar jouw Bouwmaat vestiging en vraag naar de vele mogelijkheden.

Sesam open u

Bouwmaat heeft elk type deur waar u naar op zoek bent onder één dak. En wat we niet op voorraad hebben, regelen we graag voor u. Een kleine greep uit het aanbod deuren: balkondeuren en boarddeuren, specifiek als buitendeur geschikte deuren, branddeuren, stijldeuren, paneeldeuren, complete schuifdeursystemen en tot slot architraven als afwerking. Voor al deze deuren geldt dat ze PEFC of FSC gecertificeerd zijn, zodat u ze met een gerust en groen hart kunt aanschaffen.

Rustiek of massief

Boarddeuren bevatten doorgaans vurenhouten kantlatten en honinggraatvulling en zijn ronduit geschikt om als ondergrond te dienen voor de deur van uw keuze. Sommige boarddeuren zijn wit gegrond, andere beschikken over een gebruiksklaar opdekvlak, zodat u de deur naar hartenlust op uw wensen kunt afstemmen en afwerken. Ook hebben we deuren in ons assortiment die vervaardigd zijn van houtsoorten afkomstig uit Zuidoost-Azië, waaronder Merbau en Meranti hout. Merbau staat bekend om zijn grote variëteit in kleur en om zijn sterke en duurzame karakter, waardoor deuren die zijn gemaakt van deze houtsoort zeer geschikt zijn voor buitendeuren en intensief gebruikt parket. Deuren van Meranti hout zijn dikwijls herkenbaar aan de roodachtige kleur. Houdt u het liever dicht bij huis? Dan is de massieve Europese vurenhouten deur wellicht iets voor u. Laat u inspireren in onze webshop of kom langs bij een van onze vestigingen.