Zwenkwielen en bokwielen kopen

Zwenkwielen en bokwielen kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid aanbod aan zwenkwielen en bokwielen in verschillende soorten en maten. Zo vind jij altijd de zwenkwielen en bokwielen die jij nodig hebt voor jouw klus.

8 resultaten

Apparaatzwenkwiel Staal Verzinkt 75mm Met Kogellager En Rem

564775

5 Bezorgvoorraad info

€ 5,93 excl BTW

Apparaatzwenkwiel Staal Verzinkt 75mm Met Kogellager

540723

9 Bezorgvoorraad info

€ 4,75 excl BTW

Apparaatzwenkwiel Staal Verzinkt 50mm Met Kogellager

540693

10 Bezorgvoorraad info

€ 3,96 excl BTW

Apparaatzwenkwiel Staal Verzinkt 50mm Met Kogellager En Rem

564776

12 Bezorgvoorraad info

€ 4,74 excl BTW

Apparaatbokwiel Staal Verzinkt 50mm Met Kogellager

540685

4 Bezorgvoorraad info

€ 3,80 excl BTW

Meubelzwenkwiel Staal Verzinkt 45mm

540669

13 Bezorgvoorraad info

€ 1,24 excl BTW

Transportzwenkwiel Staal Verzinkt 100mm Glijlager Op Plaat

540782

4 Bezorgvoorraad info

€ 5,73 excl BTW

Transportzwenkwiel Staal Verzinkt 125mm Glijlager Op Plaat

540804

9 Bezorgvoorraad info

€ 6,78 excl BTW

Zwenkwielen en bokwielen kopen? Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid aanbod aan zwenkwielen en bokwielen in verschillende soorten en maten. Zo vind jij altijd de zwenkwielen en bokwielen die jij nodig hebt voor jouw klus.

Wat is het verschil tussen zwenkwielen en bokwielen?

Zwenkwielen zijn wielen die kunnen roteren rond een vast punt, en zijn ontworpen om het bewegingsvermogen van meubels of voertuigen te verbeteren. Bokwielen zijn kleinere, stevige wielen die niet kunnen draaien, maar die worden gebruikt om het meubilair of voertuig te ondersteunen en te stabiliseren. Het belangrijkste verschil tussen zwenkwielen en bokwielen is dus de bewegingsmogelijkheid.

Waar moet je op letten bij het kopen van zwenkwielen en bokwielen?

Wanneer je zwenkwielen en bokwielen gaat kopen, zijn er een aantal belangrijk elementen om rekening mee te houden.

Maximale belasting

Hebben de zwenkwielen en bokwielen die je gaat kopen een maximale belasting en wat is de belasting die de zwenkwielen en bokwielen moeten kunnen dragen? Waar ga je de zwenkwielen en bokwielen dus voor gebruiken?

Materiaal

Het materiaal van zwenkwielen en bokwielen kan van belang zijn, afhankelijk van de toepassing. Zo zijn er materialen welke bijvoorbeeld een beter slijtagevermogen hebben, maar ook de roestbestendigheid van het materiaal kan hierbij een belangrijke rol spelen als het gaat om gebruik in vochtige omgevingen.

Vergrendelingsmechanisme

Hebben de zwenkwielen en bokwielen een vergrendelingsmechanisme nodig? Dit vergrendelingsmechanisme wordt ook wel een locking mechanisme genoemd.

Maat

Uiteraard is ook de maat van de zwenkwielen en bokwielen van belang in de keuze voor een bepaald wiel. In het assortiment van Bouwmaat vind je zwenkwielen en bokwielen met een diameter van onder andere 45 mm, 50 mm, 75 mm, 100 mm en 125 mm.

Zwenkwielen en bokwielen bestellen

Heb jij de zwenkwielen en/of bokwielen gevonden die je nodig hebt voor jouw klus? Zwenkwielen en bokwielen kun je eenvoudig en snel bestellen op Bouwmaat.nl. Uiteraard vind je de zwenkwielen en bokwielen ook in onze vestigingen. Bij de producten vind je de actuele voorraad in de vestiging bij jou in de buurt.