Grind kopen: siergrind en dakgrind

Grind kopen? Bij Bouwmaat vind je verschillende soorten grind als siergrind en dakgrind. Grind wordt geleverd in zakken van verschillende groottes en zijn van het Bouwmaat Eigen Merk.

2 resultaten

product image
Meer=Minder

Bouwmaat siergrind 8-16 mm 25 kg

219662

44 Bezorgvoorraad info

€ 3,03 excl BTW

€ 2,57 v.a. 45 stuks

product image
Meer=Minder

Bouwmaat dakgrind 16-32 mm 25 kg

219689

1100 Bezorgvoorraad info

€ 2,79 excl BTW

€ 2,37 v.a. 45 stuks

Grind kopen? Bij Bouwmaat vind je verschillende soorten grind als siergrind en dakgrind. Grind wordt geleverd in zakken van verschillende groottes en zijn van het Bouwmaat Eigen Merk.

Korrelgrootte

Afhankelijk van de korrelgrootte wordt een substantie met zand of grind aangeduid. In het algemeen kunnen we zeggen dat korrels met een omvang kleiner dan 4 mm met zand worden aangeduid, en een korrelgrootte boven de 4 mm vaak onder de noemer grind valt. Zowel grind als zand bestaan bestaat hoofdzakelijk uit kwarts, een hard materiaal dat vrijwel ongevoelig is voor chemische inwerking. De grindzakken zijn verkrijgbaar in verpakkingseenheden van 25 kg per stuk. Achter elke productaanduiding staat de korrelgrootte per type grind vermeld, veelal met een omvang van 2-5 mm, 8-16 mm of 16-32 mm. Bij een afname van 20 zakken of meer, profiteer je bij ons van een enorme kwantumkorting.

Soorten grind

In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten grind:

  • Siergrind
  • Dakgrind

Siergrind

Siergrind wordt vooral gebruikt in de tuin. Het dient als decoratie om de tuin een perfecte look te geven.

Dakgrind

Dakgrind wordt ook wel ballastgrind genoemd. Dakgrind wordt vaak gebruikt op een plat dak ter preventie van het opwaaien van de dakbedekking bij veel wind. Andere voordelen van dakgrind of ballastgrind zijn:

  • Het blokkeerd de UV-straling
  • Minder heet worden van de dakbedekking
  • Minder snel opwarmen van de ruimte onder het dak

Grind online kopen of in de vestiging

Grind kopen? Bij Bouwmaat vind je diverse soorten grind als siergrind en dakgrind. Bestel grind eenvoudig online op Bouwmaat.nl of kom langs in een vestiging bij jou in de buurt. Heb je een vraag over grind? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.