Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

1133 resultaten

Safeworker Werkhandschoenen 7198 nylon/pu maat 10/XL wit

559112

44 Bezorgvoorraad info

€ 2,27

product image
20% korting

CERVA Werkhandschoenen Bunting Light poly/pu maat 10/XL zwart 12 paar

771837

27 Bezorgvoorraad info

€ 10,95

€ 8,76

Refil Stofmasker 631 FFP2 opvouwbaar

758059

16 Bezorgvoorraad info

€ 3,33

Milwaukee Werkhandschoenen gedipt snijklasse 1/A maat 10/XL rood

756762

47 Bezorgvoorraad info

€ 3,65

Safeworker Werkhandschoenen Geul PRO nylon/latex maat 10/XL zwart

574293

4 Bezorgvoorraad info

€ 3,65

Safeworker Werkhandschoenen Luts PRO nylon/hpt maat 9/L grijs/zwart

574294

8 Bezorgvoorraad info

€ 5,08

CERVA Werkhandschoenen Bunting Light poly/pu maat 9/L zwart 12 paar

769287

3 Bezorgvoorraad info

€ 10,95

CERVA Overall wegwerp Marx BE 07 001 maat XL wit

761113

4 Bezorgvoorraad info

€ 4,20

product image
20% korting

Fridrich&Fridrich Stofmasker FFP2 10 stuks

761101

5 Bezorgvoorraad info

€ 13,00

€ 10,40

Safeworker Werkhandschoenen Luts PRO nylon/hpt maat 10/XL grijs/zwart

574295

10 Bezorgvoorraad info

€ 5,08

Milwaukee Werkhandschoenen gedipt snijklasse 1/A maat 9/L rood

756761

399 Bezorgvoorraad info

€ 3,65

Persoonlijke beschermingsmiddelen kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. Bij Bouwmaat vind je een uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Veiligheid en comfort voorop

Elke klus en elk onderdeel van een groot bouwproject vergt zijn eigen vorm van bescherming. Zo is de bescherming die je draagt tijdens het lassen hoofdzakelijk gericht op de bescherming van jouw huid en gezicht tegen vonken, terwijl bescherming tijdens een schuurklus, bijvoorbeeld in de vorm van een stofmasker, bedoeld is om je geen stofdeeltjes te laten inademen. Wij bij Bouwmaat hechten veel waarde aan jouw veiligheid, maar weten ook dat het comfort waarmee werkkleding kan worden gedragen doorslaggevend is. Hoe prettiger iets zit, des te makkelijker je het draagt. Dus hebben we hier sterk rekening mee gehouden bij het selecteren van ons assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Als gegoten

Jouw veiligheid staat hoog in het vaandel bij Bouwmaat en het assortiment in persoonlijke beschermingsmiddelen is daarom navenant. Van robuuste werkhandschoenen die geschikt zijn voor middelzware tot zeer zware werkzaamheden, tot nauw aansluitende handschoenen om de vingergevoeligheid zo optimaal mogelijk te houden en de fijngevoeligere werkzaamheden ook met gemak te kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden we in onze webshop tal van kniebeschermers, veiligheidsvesten, -helmen en -brillen, gehoorkappen, oordoppen en stofmaskers.

Werkschoenen

Maar niet alleen de bescherming van handen en gezicht is belangrijk, vaak worden je voeten ook blootgesteld aan verhoogde risico's, of in elk geval aan koude en vochtige ruimtes. Daarom zijn werkschoenen en bouwlaarzen, veelal vervaardigd van leder of microfiber, onmisbaar. Ze bevatten verstevigde neuzen, zijn waterdicht en verkrijgbaar in alle gangbare maten.

Oordoppen op maat

Werken in een lawaaierige omgeving is voor veel vakmensen geen uitzondering. Langdurige blootstelling aan overmatig geluid veroorzaakt permanente gehoorschade zoals lawaaislechthorendheid, doofheid of oorsuizen (tinnitus). Zorg dus altijd voor goede gehoorbescherming! Bekijk het assortiment gehoorbescherming, of laat je oordoppen op maat maken.

Werkkleding bedrukken

Als vakman is het belangrijk om de juiste werkkleding te hebben. Om je outfit te personaliseren is het mogelijk om je werkkleding te laten bedrukken bij Bouwmaat. Dit is ook mogelijk in een kleine oplage, zodat al jouw t-shirts, truien, jassen en broeken voorzien kunnen worden van jouw bedrijfslogo! Benieuwd? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij één van de Bouwmaat vestigingen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen online kopen

Persoonlijke beschermingsmiddelen koop je eenvoudig en snel bij jouw Bouwmaat vestiging of bestel persoonlijke beschermingsmiddelen online op Bouwmaat.nl. Heb je een vraag over persoonlijke beschermingsmiddelen of advies nodig over welke bescherming het beste past bij jouw klus? Kom dan gerust langs in een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers geven je graag een persoonlijk advies.