Lasapparaat kopen

Ben je een professional in de bouw en op zoek naar hoogwaardige lasapparaten? Bij Bouwmaat, dé groothandel voor professionals in de bouw, vind je een uitgebreid assortiment lasapparaten van topmerken. Zo heeft Bouwmaat altijd het juiste lasapparaat voor jouw projecten.

2 resultaten

Gys Lasinverter Gysmi 160P 230V

583275

1 Bezorgvoorraad info

€ 315,89 excl BTW

Gys Lasinverter Gysmi 160P Lasklaar bundel

754046

€ 330,44 excl BTW

Ben je een professional in de bouw en op zoek naar hoogwaardige lasapparaten? Bij Bouwmaat, dé groothandel voor professionals in de bouw, vind je een uitgebreid assortiment lasapparaten van topmerken. Zo heeft Bouwmaat altijd het juiste lasapparaat voor jouw projecten.

Het belang van een kwalitatief lasapparaat

Een kwalitatief lasapparaat is essentieel voor het leveren van professionele lasresultaten. Het juiste lasapparaat zorgt voor een stabiele stroomtoevoer, nauwkeurige instellingen en betrouwbare prestaties. Of je nu bezig bent met MIG-lassen, TIG-lassen of elektrodelassen, Bouwmaat biedt lasapparaten die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Advies bij het kiezen van het juiste lasapparaat

Het kiezen van het juiste lasapparaat kan een uitdaging zijn, gezien de vele verschillende opties op de markt. Een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van een lasapparaat:

 1. Lasproces:
  Er zijn verschillende lasprocessen, zoals MIG-lassen, TIG-lassen en elektrodelassen. Zorg ervoor dat het lasapparaat dat je kiest geschikt is voor het specifieke lasproces dat je wilt uitvoeren.
 2. Vermogen:
  Het vermogen van het lasapparaat heeft invloed op de lascapaciteit en de dikte van het materiaal dat je kunt lassen. Zorg ervoor dat het vermogen van het lasapparaat overeenkomt met de vereisten van jouw laswerkzaamheden.
 3. Soort materiaal:
  Verschillende lasapparaten zijn geschikt voor het lassen van specifieke materialen, zoals staal, aluminium of roestvrij staal. Controleer of het lasapparaat geschikt is voor het materiaal dat je wilt lassen.
 4. Bedieningsgemak:
  Let op het bedieningsgemak van het lasapparaat. Zorg ervoor dat de bedieningselementen duidelijk zijn en dat je comfortabel kunt werken met het apparaa
 5. Veiligheid:
  Veiligheid is van groot belang bij het lassen. Controleer of het lasapparaat beschikt over de nodige veiligheidsfuncties, zoals oververhittingsbeveiliging en een goede aarding.
 6. Lasapparaten online kopen of in de vestiging

  Bij Bouwmaat koop je een lasapparaat online of in een van onze vestigingen. Wil je liever persoonlijk advies? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen in onze vestigingen. Ze kunnen je alles vertellen over de verschillende merken, functies en toepassingen van lasapparaten. Zo ben je verzekerd van een weloverwogen keuze.