Milwaukee gereedschap & sets

Bouwmaat heeft het beste assortiment voor de slimme bouwer. Daarom laten we jou graag kennis maken met de producten van Milwaukee. Milwaukee levert, net als Bouwmaat, enkel topkwaliteit aan professionele gebruikers. Gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen die helpen om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren.

geen resultaten

Milwaukee Nothing-But-Heavy-Duty

Milwaukee is een belangrijke speler als het gaat om elektrisch handgereedschap en toebehoren voor het zware werk. Niet voor niets is het motto "Nothing-But-Heavy-Duty" en staat het merk voor kracht en betrouwbaarheid. De gereedschappen worden door professionele vakmannen over de hele wereld gebruikt en mogen dan ook niet ontbreken in het assortiment van Bouwmaat.

Van gereedschap en accessoires tot packouts, persoonlijke bescherming en verlichting

Bij Milwaukee is 'Heavy Duty' meer dan alleen een slogan. Het is een belofte om het beste te bieden aan professionele gebruikers. Milwaukee technici ontwerpen niet alleen gereedschap. Ze ontwerpen gereedschap om de klus beter, sneller, betrouwbaarder en veiliger te klaren.

 • milwaukee-snoerloos-merkenpagina

  Snoerloos

  Milwaukee is al jaren voorloper als het gaat om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige accu's. Onder het accu gereedschap vallen diverse machines geschikt voor de 12 Volt, 18 Volt en 28 Volt accu's.

 • milwaukee-gesnoerd-gereedschap-merkenpagina

  Gesnoerd

  Ook op het gebied van gesnoerde producten biedt het merk een uitgebreid assortiment. Deze producten worden onderverdeeld in de categorieën bevestigen, boren en beitelen, breaking, muurgroeffreesmachines, schuurmachines, slijp- en polijstmachines, stofafzuiging en zagen en snijden.

 • milwaukee-handgereedschap-merkenpagina

  Handgereedschap

  Naast snoerloos en gesnoerd elektrisch gereedschap heeft het merk tal van mogelijkheden op het gebied van handgereedschap. Van meetgereedschap, hamers en messen tot schroevendraaiers en dopsleutels: je vindt het allemaal in het assortiment van Milwaukee! Ook bij het handgereedschap staat kwaliteit en betrouwbaarheid weer centraal.

 • milwaukee-accessoires-merkenpagina

  Accessoires

  Een uitgebreid assortiment aan accessoires voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale klussen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaagbladen voor de decoupeerzaag of schroefbits. De accessoires staan voor een strak eindresultaat, sneller werken, een langere levensduur van de motor van de machine en duurzaamheid.

 • milwaukee-packout-merkenpagina

  PACKOUT

  Jouw gereedschap netjes opbergen? In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende soorten opslag- en opbergsystemen van Milwaukee. Van complete trolleys tot kratten, tassen, koffers en organizers in alle maten.

 • milwaukee-pbm-merkenpagina-2

  Persoonlijke beschermingsmiddelen

  Ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen van Milwaukee staat innovatie centraal. Milwaukee neemt de tijd om de behoeften van de gebruikers te begrijpen en deze mee te nemen in de ontwikkeling van de persoonlijke beschermingsmiddelen.

 • milwaukee-werkkleding-merkenpagina

  Werkkleding

  Milwaukee werkkleding biedt veelzijdigheid, duurzaamheid, bruikbaarheid en comfort. De verwarmde werkkleding biedt deze oplossingen ook voor gebruik in koude omstandigheden en alle buitenomgevingen.

 • milwaukee-verlichting-merkenpagina

  Werkverlichting

  Ook als het gaat om werkverlichting van Milwaukee vind je bij Bouwmaat een uitgebreid assortiment. Van hoofdlampen tot zaklampen en torenlampen: Milwaukee biedt het allemaal, zodat geen enkele hoek van jouw werkplek onverlicht blijft.

Service

 • milwaukee-garantie-en-registratie

  Garantie en registratie

  Om het voordeel van garantieverlenging van de fabrikant voor maximaal drie jaar op jouw gereedschap te krijgen, moet je jouw gereedschap online registreren.


  Registreer direct

 • milwaukee-e-service

  E-service

  Met Milwaukee E-Service heb je toegang tot een professionele end-to-end reparatieservice waar je jouw gereedschap van begin tot eind kunt volgen.


  Lees meer

 • milwaukee-gereedschap-repareren

  Gereedschap repareren

  Als jouw Milwaukee machine moet worden gerepareerd, kun je een erkende servicecentrum bezoeken of een reserveonderdeel bestellen.


  Lees meer

 • milwaukee-garantie-voorwaarden

  Garantie voorwaarden

  Als we het hebben over garantie, dan horen daar uiteraard ook garantie voorwaarden bij. Je vindt de voorwaarden op de site van Milwaukee.


  Lees meer

Kenmerken: Trouw, kwaliteit en veeleisend

Milwaukee bouwt Amerikaanse powertools en levert kwaliteit overal ter wereld aan onder andere bouw- en klusbedrijven, elektriciens, loodgieters en HVAC (verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling). Het merk kan aan de hand van een drietal kenmerken worden omschreven.

 • Trouw
  Trouw aan de professionele gebruiker van powertools. De ervaringen en feedback van vakmannen worden gebruikt in het ontwikkelen van gereedschap. Hierdoor levert Milwaukee gereedschap dat zorgt voor een hogere productiviteit voor jou als vakman.
 • Kwaliteit
  Milwaukee weet dat het succes van het merk afhankelijk is van het vermogen om aan de wensen van de vakman te kunnen voldoen. Aan kwaliteitszorg wordt dan ook de grootst mogelijk aandacht besteed. Zo heeft het merk het streven om in elke klasse van gereedschap de beste producten te leveren. Kwaliteit vormt sinds de oprichting van het merk de basis en blijft de drijvende kracht.
 • Veeleisend
  Veeleisend in het testen van en werken met gereedschap. Milwaukee maakt niet zomaar gereedschap, het maakt gereedschap waarmee beter gewerkt kan worden door de vakman. Continue innovatie is dan ook de sleutel tot het succes van de meeste producten.
milwaukee-one-key2-merkenpagina

ONE-KEY: volledige controle over je machines

Het Milwaukee ONE-KEY platform is het eerste digitale platform voor gereedschap en toebehoren. Met dit platvorm kun je gereedschap op drie verschillende manieren digitaal beheren:

 1. Personaliseer je machines
 2. Lokaliseer je machines
 3. Inventarisbeheer

Middels een handige app voor je smartphone kun je eenvoudig en digitaal communiceren met jouw gereedschap.

Lees meer

Lithium-Ion en REDLITHIUMTM ION accu's

Milwaukee staat voor innovatie en loopt al jaren voorop als het gaat om accu's voor elektrisch gereedschap. De kenmerken van de REDLITHIUMTM ION accu's op een rijtje:

 • 2,5 keer langere gebruikersduur
 • 2 keer langere levensduur
 • 20% meer vermogen dan een Lithium-Ion accu
 • Mogelijk om in temperaturen tot -18°C te werken
 • In een warme omgeving werken de accu's 20% koeler dan Lithium-Ion accu's
milwaukee-redlithium-accu
0012021_WEB_HP_W45tm48_HBB_Milwaukee

Geschiedenis

Het merk ontstond uit de simpele vraag van Ford Automotive om de allereerste handboor te maken die hun productielijn moest verbeteren. In 1924 gaf A.F Siebert het antwoord en startte de Milwaukee Electric Tool Corporation en bracht de 'Hole Shooter' op de markt. De visie luidde: 'het produceren van het beste heavy duty elektrisch gereedschap en accessoires voor de professionele vakman'. Na deze uitvinding heeft het bedrijf vooropgelopen met innovaties voor de professionele bouwsector zoals de 'Super Sawzall' reciprozaagmachine met een vermogen van 1000 watt en maximaal slagen per minuut. Vandaag de dag heeft het merk een breed assortiment met 500 gesnoerde en accumachines en 3500+ accessoires.