GereedschapMateriaal en gereedschap

Milwaukee ONE KEY™: volledige controle over je machines

Deel dit artikel:

Altijd weten waar je machines zijn op de bouwplaats? Op afstand de snelheid van je boormachine regelen? Dankzij het Milwaukee ONE KEY™ platform kan het! Hoe kun je zo effectief mogelijk werken met deze nieuwe technologie?

Milwaukee is het eerste merk met een platform waarmee je gereedschap volledig digitaal kunt beheren. Dit bestaat uit drie onderdelen: het personaliseren van je machines, het lokaliseren ervan en inventarisbeheer. Met de app op je smartphone kan je via de digitale connectie eenvoudig communiceren met je gereedschap.

Snel je machine instellen met ONE KEY™

Met ONE KEY™ kun je de snelheid van je machine via je smartphone aanpassen. Handig als je bijvoorbeeld net even minder kracht nodig hebt om lichte bevestigingsmaterialen te monteren. Je kan zelfs verschillende profielen aanmaken met voorkeuren, zodat je direct de juiste instellingen op je machine hebt. Doordat de snelheid digitaal wordt beheerd, ben je ook altijd verzekerd van een continue, gelijkmatige prestatie.

Vind je machines overal terug

ONE KEY™ helpt ook om je machines eenvoudig op een bouwplaats te traceren. Een machine binnen een bereik van 30 meter van een telefoon met de app zal automatisch zijn laatste locatie doorgeven. Ben je hem kwijt of heb je hem aan een collega uitgeleend? Kijk op ONE KEY™ waar hij is! Als de machine gestolen wordt, kan je hem als ‘vermist’ aanvinken. Hierdoor wordt hij op afstand onbruikbaar gemaakt, tot hij weer als gevonden is aangemerkt. Een gestolen machine zal ook zijn locatie doorgeven wanneer hij binnen 30 meter van een willekeurige smartphone met ONE KEY™ is.

Inventarisbeheer

ONE KEY™ is ook geschikt als inventarisbeheer. Wijs machines toe aan werknemers of collega’s en voeg bijvoorbeeld aankoop- en garantiebewijzen toe. In één overzicht kan je zo de inventaris van je bedrijf bijhouden en aanpassen. Niet alleen handig als je met meerdere vakmannen samenwerkt, maar ook als je ‘tussendoor’ even de boekhouding in wil duiken!
Kijk op de site van Milwaukee welke machines van ONE KEY™ zijn voorzien.

Milwaukee ONE KEY™ machines bestellen? Ga langs bij jouw Bouwmaat vestiging. 

Deel dit artikel: