Milwaukee M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT 12.0 Ah: nóg krachtiger, intelligenter en koeler

We hebben al eerder aandacht besteed aan de REDLITHIUM-ION™ accu’s van Milwaukee®. Deze accu’s hebben een lange levensduur, enorme kracht en meer vermogen ten opzichte van accu’s van andere leveranciers. Nieuw in het assortiment is de M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12.0 Ah accu. Deze accu zal zorgen voor nog meer vermogen en meer gebruiksgemak!

Koeler én meer vermogen

De bekende innovaties van Milwaukee® komen vernieuwd terug. Het nieuwe accupack levert 50% meer vermogen ten opzichte van de standaard M18™ REDLITHIUM-ION™ accu’s. Ook het REDLINK™ intelligentiesysteem is verbeterd zodat de prestatie van de accu niet vervaagd tijdens zware klussen en iedere accu-cel wordt individueel bewaakt. Dit zorgt ervoor dat de levensduur maximaal bewaakt wordt. Verder werkt de accu nog eens 50% koeler dan anderen van zijn soort.

Kan wel tegen een stootje

Vooral bij extreem zware toepassingen worden vaak nog gesnoerde machines gebruikt. Dit zorgt wel eens voor de nodige irritaties. Dat is verleden tijd bij Milwaukee®! Met de nieuwe 12.0 Ah accu hoef je geen gesnoerde machines meer te gebruiken om de meest extreme klussen af te handelen. Daarnaast beschikt de accu over een duurzaam frame met schokbestendige separatoren zodat hij optimaal beschermt wordt bij trillingen. Daardoor kan hij prima tegen een stootje. Tot slot zit er een LED-indicatie over het accupack die aangeeft hoe vol de accu nog is. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan.

High performance tools

Speciaal om extreem zware klussen te klaren is de reeks ‘high performance tools’ ontwikkeld. Hiervoor is de 12.0 Ah accu ontworpen, maar deze past ook op de overige Milwaukee™ 18 volt producten. Dat betekent dat je maar één 18 volt accu nodig hebt om 145 verschillende tools te gebruiken.

DE VOORDELEN VAN DE  MILWAUKEE® M18™ REDLITHIUM™ HIGH OUTPUT™ 12.0 AH ACCU

  • 50% meer vermogen in de accu
  • De accu werkt tot 50% koeler
  • Eén 18 volt accu voor 145 tools