Services en maatwerkVideo's

Eenvoudig een keuken op maat bestellen

Deel dit artikel:

Het kiezen van de juiste keuken voor je klant kan een tijdrovend en omslachtig proces zijn. Dankzij de vernieuwde keukenservice van Bouwmaat en Bribus is dat voorgoed verleden tijd! Je kiest voortaan snel en eenvoudig een keuken, volledig op maat en voorzien van de opties en accessoires die je met jouw klant hebt besproken.

In de Bouwmaat-vestigingen stond lange tijd een complete (voorbeeld)keuken opgesteld. In de vernieuwde opstelling is dit niet meer het geval en ligt de focus op maatwerkkeukens. Via een stappenplan dat je samen met de vestigingsmedewerker doorloopt, kun je snel aangeven wat je precies in de keuken wil. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het type werkblad, bovenkasten of alleen onderkasten, de kleur van de kastjes en apparatuur zoals een oven of magnetron. In de vestiging zijn in de opstelling stalen aanwezig van de producten, zodat je deze direct kunt zien en voelen.

Snel en eenvoudig een offerte

Na het invullen van het stappenplan wordt door Bouwmaat een offerte aangevraagd bij Bribus, die je dankzij het doorlopen keuzeprogramma al binnen 48 uur ontvangt. Bij de offerte ontvang je ook een 3D-tekening die een realistische indruk geeft van de keuken. Hiermee breng je de keuken echt tot leven voor de klant en ziet hij duidelijk wat hij krijgt. Wanneer de offerte akkoord is, levert Bribus de keuken binnen 15 werkdagen. Het afleveren gebeurt bij jouw Bouwmaat-vestiging, of indien gewenst bij een andere vestiging in de buurt van de klus.

Kant-en-klare levering

De bestelde keuken wordt kant-en-klaar geleverd. Dit wil zeggen dat je niet zelf nog de keukenkasten in elkaar moet zetten op de locatie van de klus. Hiermee duurt het plaatsen van de keuken stukken korter en dat scheelt jou (en je klant) weer tijd. Bribus geeft tien jaar garantie op de keukenkasten en het werkblad, zodat je verzekerd bent van goede service.

Studio B: online inspiratietool

Bij het kiezen van de keuken kun je gebruik maken van de online inspiratietool Studio B. Hierin heeft Bribus ruim 400 keukens geplaatst, voorzien van realistische afbeeldingen. Met de tool kun je samen met de klant inspiratie opdoen en selecteren welke opties of accessoires je wenst. Studio B is ook in elke Bouwmaat-vestiging te raadplegen.
Vragen bij het kiezen van een keuken? Raadpleeg hier Studio B voor inspiratie of informeer bij jouw Bouwmaat-vestiging naar de mogelijkheden!

Deel dit artikel: