GereedschapMateriaal en gereedschap

Werk in de spotlights met Milwaukee Trueview™

Deel dit artikel:

Verlichting op de bouwplaats moet aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Niet alleen moeten de lampen tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen stof of water, ook aspecten als duurzaamheid, de lichtkleur en het lichtpatroon zijn van belang. Milwaukee heeft met zijn Trueview™ -productlijn een arsenaal aan (led)lampen beschikbaar dat onder alle omstandigheden krachtige prestaties levert.

MilwaukeeTrueview™ bestaat uit een hoogwaardige collectie werkverlichting. Voor elk type klus en alle omstandigheden zijn de lampen in te zetten. De serie bevat lampen die geschikt zijn om grote terreinen of ruimten te verlichten, maar ook compactere lampen tot zelfs het formaat van een penlite. De kracht van deTrueview™-productlijn zit in drie aspecten: de aanpasbaarheid, de prestaties en de duurzaamheid.

Realistische kleurweergave

DeTrueview™-verlichting bevat hoogwaardige ledlampen met een geoptimaliseerde fosforcoating. Hierdoor is de kleurweergave zeer realistisch en accurater dan andere verlichting (zoals halogeenlampen). Dit is belangrijk omdat je bijvoorbeeld de kleur van bedrading in het donker nu goed kan herkennen. DeTrueview™-lampen zijn zo ontworpen dat ze het zonlicht van 10.00 uur of 14.00 uur nabootsen, waardoor je altijd een goed verlichte werkplek krijgt.

Aanpasbare werkverlichting

Meerdere typen lampen uit deTrueview™-lijn hebben aanpasbare lichtbundels. Handig, omdat je tijdens het klussen soms behoefte hebt aan een andere lichtsterkte of focus. Zo kunnen de grotere lampen uit deTrueview™-serie onderscheid maken tussen een ‘spot’ en ‘flood’ stand. Je kan kiezen voor een gerichte lichtbundel die je project belicht (taakverlichting), of juist een breder lichtveld om grotere ruimtes mee te verlichten.

Milwauke TrueView

Altijd en overal presterend

De werkverlichting van Milwaukee is extreem krachtig qua prestaties onder alle omstandigheden. De lampen zijn bestand tegen stof en (spat)water zodat je ongestoord kunt doorwerken zonder je zorgen te maken of je verlichting wel schoon of droog blijft. Ook kunnen de Trueview™-lampen dankzij hun robuuste vormgeving tegen een stootje op de bouwplaats. Wel zo prettig, want het gebeurt al snel dat je even niet oplet en een lamp omver valt.

Duurzame kwaliteit

Dankzij de ledverlichting en de REDLITHION-IONTM accu zijn de lampen van de Trueview™-collectie enorm duurzaam. Ze gaan langer mee dan andere typen verlichting (zoals halogeen) en het energieverbruik is bovendien erg laag. De lampen produceren een neutraal, wit licht (4.000k), waardoor je werkomgeving voorzien is van helder licht dat minder belastend is voor je ogen.

ONE-KEY™

Een aantal lampen is voorzien van een Wifi-connectie waarmee ze aansluiten op het ONE-KEY-systeem™ van Milwaukee. Via dit online platform beheer je eenvoudig al je apparaten via de app op je smartphone. Je kan bijvoorbeeld de lichtsterkte op afstand bepalen en de lamp toewijzen aan een medewerker of collega op de bouwplaats. Wanneer de lamp onverhoopt gestolen wordt, is hij met ONE-KEY™ eenvoudig op afstand onbruikbaar te maken tot hij is teruggevonden.

Deel dit artikel: