Deel dit artikel:

Maatwerkoplossingen en toch sneller werken? Vaak lijkt dat niet samen te gaan. Je moet immers speciale, tijdrovende bewerkingen uitvoeren of hebt materialen nodig die niet direct leverbaar zijn. Dankzij Bouwmaat maatwerk is het mogelijk juist tijd te besparen en toch volledig op maat gemaakt werk te leveren! Er zijn diverse maatwerkoplossingen beschikbaar die veel keuzemogelijkheden hebben, zowel in de afmetingen, bewerking van de materialen als bij de levering.

Maatwerk keukens: snel en slim bestellen

Via het digitale programma “Studio B”, dat je zowel op de website als in de vestigingen kunt raadplegen, kun je wel 400 verschillende Bribus maatwerkkeukens bekijken ter oriëntatie. Keuzes zijn te maken in het soort keukenblad, de handgrepen, kleuren of de elektrische apparatuur. Binnen 48 uur ontvang je niet alleen een offerte, maar ook nog eens een digitale 3D-tekening van je keuze. Dat is handig om aan je klant te tonen! Wanneer je de keuken bestelt, hoef je niet lang te wachten: in principe wordt deze binnen 15 werkdagen geleverd. Bij bestelling wordt een leverdatum afgesproken. 
De keuken wordt geleverd bij jouw Bouwmaat-vestiging. De keuken wordt zo geleverd dat je deze direct kan afmonteren en je hoeft geen bewerkingen meer uit te voeren. Handig toch!

Bewerkte en afgelakte deuren voor binnen en buiten

Binnen- en buitendeuren plaatsen en voorzien van de juiste bewerkingen is een maatwerkoplossing waarbij je ook de nodige handelingen moet verrichten. Het kiezen van de kleur en eventueel het type glas, aflakken, hang- en sluitwerk monteren: met de maatwerkoplossing van Bouwmaat en Skantrae is dit heel eenvoudig. Samen met een medewerker kun je de gewenste deur samenstellen in de vestiging. Vervolgens wordt de deur besteld, waarna alle bewerkingen door Skantrae worden uitgevoerd. De deuren worden zo compleet mogelijk geleverd, wat je veel tijdwinst oplevert. Alles wordt voorgefreesd en het hang- en sluitwerk krijg je desgewenst meegeleverd. Natuurlijk kun je de deur(en) bij Bouwmaat laten leveren, aflevering kan ook op locatie. Voorraadmodellen kunnen al binnen een week worden geleverd, maatwerk bestellingen vanaf 3 weken. Met deze service kun je de deuren eenvoudig monteren en de uitbouw dus snel realiseren en helemaal afwerken!

Raam- en deurkozijncombinaties volledig op maat

Wanneer je een uitbouw maakt, komt het vaak voor dat je een combinatie van een raam- en/of deurkozijn nodig hebt. Een tijdrovende klus omdat je ter plekke onderdelen op maat moet maken. Dat kan sneller en slimmer! Met de ontwerp- en rekentool op Bouwmaat.nl (en in de vestigingen) kun je snel zelf alle maten en vormen ingeven die je nodig hebt.
Denk hierbij aan keuze in het soort glas, scharnieren, binnen- of buitendraaiende ramen, tochtafsluiting en grepen. De tool berekent direct een offerte, waarmee je in jouw vestiging de kozijnen kunt bestellen. Deze worden drielaags gegrond met watergedragen verf. Je bestelling heeft een levertijd vanaf drie weken en kan ook op de klus geleverd worden. En wel zo prettig: de garantie is maar liefst 10 jaar!

Informatie over Bouwmaat maatwerk staat ook op bouwmaat.nl/maatwerk

De belangrijkste voordelen per maatwerkoplossing

Service

Digitale tool

Offerte

Levertijd

Levering

Keukens

Studio B (op website en in vestigingen)

Binnen 48 uur

15 werkdagen

Bij Bouwmaat-vestiging

of op locatie

Deuren

Skantrae Augmented Reality App

Direct

Voorraadmodellen 1 week

Maatwerkbestellingen vanaf 3 weken

Bij Bouwmaat-vestiging

of op locatie

Raam-/deurkozijn combinaties

Ontwerp- en rekentool op website en in vestigingen

Direct

Vanaf 3 weken

Bij Bouwmaat-vestiging

of op locatie

Als vakman kies je soms voor een standaard oplossing bij een klus, omdat dit tijd bespaart en wellicht ook een financieel voordeel oplevert. Toch zijn er veel situaties waarin je maatwerk wil leveren. Bijvoorbeeld omdat de klant speciale wensen heeft, je zelf een gaaf project wil opleveren of omdat de bouwtechnische situatie hierom vraagt. Bouwmaat heeft hiervoor verschillende slimme maatwerkoplossingen waarmee je volledig op maat gemaakt vakwerk aflevert én ook nog eens veel tijdwinst boekt!

Deel dit artikel: