Inspiratie

Schone bus, mooi visitekaartje

Deel dit artikel:
Een schone bus is een visitekaartje voor je bedrijf. Heb je een schone, goed ingerichte bus, dan straalt dat uit dat je nauwkeurig en netjes werkt. Dennis van Hoof is de trotse eigenaar van Van Hoof Bouw. We spraken hem over zijn bedrijf maar uiteraard met name over zijn trouwe partner: zijn blinkende bedrijfswagen.

“Wij doen alles in en om het huis, van tegelwerk tot complete nieuwbouw. We staan onder andere bekend om onze stiptheid en goede planning.” Bij deze reputatie hoort een betrouwbare bus. “Je moet van je bus op aan kunnen. Ik rijd nu in een Mercedes Sprinter. Deze heb ik een jaar of drie en ik ben er erg tevreden mee. Er ligt een fijne motor in en het is een automaat. Dat rijdt erg prettig. Ik zit gemiddeld toch zo’n twee uur per dag in de bus, dus dat is niet onbelangrijk.”

Slimme inrichting

Hoe krijgt Dennis al zijn spullen in zijn bus? “Dingen die ik snel moet kunnen pakken als pluggen en handgereedschap hebben hun vaste plek in rekken en schappen. Die heb ik overgezet uit mijn vorige bus. De vloer houd ik vrij en daar zet ik elke avond de spullen in die ik voor de klus van de volgende dag nodig heb.”

Een regelmatige wasbeurt

Dennis besteedt de nodige aandacht aan het uiterlijk van zijn bus. Hij moet Metallic donkerblauw zijn, in lijn met de huisstijl van zijn bedrijf. Ook zit hij bovenop het onderhoud: “Er mag niks los zitten, dat houd ik allemaal netjes in de gaten. Mensen zien je bus ergens staan en dan moet het er gewoon goed uitzien, het is een visitekaartje.” Daarom wast hij hem regelmatig.

Stern is nu Hedin Automotive
Bouwmaat werkt al jarenlang samen met Stern om de beste deal op Ford bedrijfswagens voor de zzp’er te kunnen aanbieden. In 2022 is Stern overgenomen door het Zweedse familiebedrijf Hedin Mobilty Group AB, in Nederland vertegenwoordigd door Hedin Automotive. Het is hiermee een van de grootste automotive concerns van Nederland met tal van merken en met ruim 60 vestigingen altijd dichtbij. Ook bieden Bouwmaat en Stern nu, naast Ford, ook bedrijfswagens van Opel en Peugeot aan.

Bekijk alle actiemodellen

Deel dit artikel: