Deel dit artikel:

Het vervoeren van gereedschap en materiaal; een goede vakman kan niet zonder bus. Hij brengt u van A naar B, maar is tegelijkertijd ook uw visitekaartje wanneer u voor rijdt bij de klant. Hoe kiest u een bedrijfswagen die goed bij u past?

  • Uw bus is tevens uw kantoor. Ga na hoeveel tijd u in uw bus doorbrengt per dag en van welke gemakken deze moet zijn voorzien. Denk hierbij aan een ergonomische stoel, carkit, opbergmogelijkheden, verstelbaar stuur etc.
  • Elk type bedrijfswagen kent andere afmetingen wat betreft de laadruimte. Hoeveel ruimte heeft u nodig voor uw huidige werk en hoe zien uw toekomstige opdrachten eruit? Bedenk daarnaast hoe de laadruimte ingericht moet worden. Wilt u ook groot gereedschap een vaste plek geven?
  • Veiligheid staat voorop. Vergelijk verschillende veiligheidssystemen. Het ESP-systeem zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw bus stabiel en op koers blijft.
  • Als laatste wil het oog natuurlijk ook wat. Kies een model en kleur waar u een trots gevoel bij krijgt en dat past bij uw bedrijf. Valt u voor een robuust design, compleet met sidebars en expressieve koplampen? Of kiest u toch voor een degelijke bus?

Natuurlijk staat of valt uw keuze met de uiteindelijke prijs voor een bedrijfswagen. Om u van een scherp lease aanbod te voorzien, zijn wij een samenwerking aangegaan met Stern. Kijk snel op de pagina ‘services’ bij ‘uw bus’ voor het aanbod aan uitvoeringen en een goed advies!

Meer lezen

Deel dit artikel: