Bouwmaat Silo voor gebruiksklare vloerspecie

MAKKELIJKER, SNELLER EN GEZONDER

Bouwmaat Silo voor gebruiksklare vloerspecie: het is één van de vele services waarvoor je bij Bouwmaat terecht kunt. Hiermee heb jij als vakman eenvoudig specie tot je beschikking. Het is vers getapt, direct klaar voor gebruik maar dankzij de vertrager in de mortel heb je nog ruim de tijd om het te verwerken. Zelf vloerspecie mengen is dankzij die grote blauwe silo niet meer nodig.

Martin Roest van Rugine Construct is vaste klant bij Bouwmaat Spijkenisse en maakt al geruime tijd gebruik van de slimme service: “Het is echt een briljante dienst. Je wint tijd en je rug en je knieën zijn er ook blij mee!”

Minder sjouwen

Martin is de trotse eigenaar van Rugine Construct, maar is daarnaast ook fysiotherapeut en manueel therapeut. “Het komt misschien juist wel daardoor dat ik zo enthousiast ben over deze service. Ruggen en knieën hebben in ons vak soms veel te verduren. Als het beter en ergonomischer kan, dan moet je dat vooral doen. Met de Bouwmaat Silo werkt het heel eenvoudig. Ik ga naar de infobalie en zeg hoeveel zakken ik nodig heb en de jongens draaien het voor me. Ondertussen doe ik mijn andere inkopen of een kopje koffie.

Vervolgens rijd ik naar de silo en daar staat het dan helemaal klaar. Het zijn handzame zakken die ik vanaf een handige hoogte direct in mijn auto zwiep. Ik rijd naar de klant en leg de zakken direct op de juiste plaats op het werk. Dat is wel even wat anders dan dat je loopt te sjouwen met zakken van 25 kilo. Die heb je dan een paar keer in je handen, soms vanuit de meest onmogelijke hoeken. Nee, dan is zo’n dienst met gebruiksklare vloerspecie echt stukken beter.”

Ook op de klus is het werk minder zwaar, vertelt Martin. “Ik doe veel badkamers in bestaande woningen. Als een stukje service richting je klant maak je dan buiten je mortel aan, omdat het enorm kan stuiven. Met een beetje pech doe je dat in de regen, maar je moet natuurlijk ook vaak je kuip helemaal naar boven tillen. De gebruiksklare vloerspecie uit de silo leg je in één keer op de juiste plek en je weet bovendien dat hij goed gemengd is.”

Sneller weg en efficiënter werken

Naast dat je prettiger werkt, scheelt dit alles natuurlijk ook enorm veel tijd. “Normaal moet je het schap vinden, de zakken droge mortel eruit trekken, in mijn geval meestal een stuk of twintig. Die leg je op je kar en reken je af. Vervolgens heb je die twintig zakken van 25 kilo weer in je handen. Je rijdt naar je klant om daar alles weer in omgekeerde richting uit te laden, neer te leggen en een plekje te zoeken om het aan te maken. Met de gebruiksklare vloerspecie ben je bij Bouwmaat en op de klus dus veel sneller. Ik snap niet dat mensen hier- over na moeten denken hoor, het is echt beter voor je en wint er zoveel tijd mee!”

Voordelen van Bouwmaat Silo

  • Gebruiksklare vloerspecie die je zo meeneemt
  • Niet meer zelf te mengen op de klus
  • Zeer handig bij een klus waar weinig ruimte is om je producten aan te maken
  • Je werkt stofvrij
  • Minder afval en de geweven zak gebruik je als puinzak
  • Minder tillen
  • Handige klaarzetservice in jouw vestiging

Guido Molendijk, manager verkoop en vestiging Bouwmaat SpijkenisseBOUWMAAT SPIJKENISSE: WIJ ZETTEN DE ZAKKEN KLAAR

Guido Molendijk is vestigingsmanager bij Bouwmaat Spijkenisse. Hij vertelt hoe hij met Bouwmaat Silo zijn klanten bedient. “De meeste klanten bellen van tevoren op en geven aan hoeveel zakken gebruiksklare vloerspecie ze nodig hebben. Wij spreken een tijd met ze af en we zorgen ervoor dat het klaarstaat. Het komt ook voor dat klanten aan de balie komen. Ze geven dan door hoeveel vierkante meter ze nodig hebben en hoe ver ze omhoog willen. Terwijl ze afrekenen, worden de zakken gedraaid voor de klant.” Een mooie service die dan ook steeds meer groeit, ziet Guido. “Ten opzichte van vier jaar geleden is de verkoop van de gebruiksklare vloerspecie uit de silo ruim 40% gestegen. Dat betekent dat steeds meer klanten de voordelen zien.”
Guido en zijn team denken natuurlijk mee met hun vakmannen en wijzen ze dan ook op deze handige dienst: “Als we iemand in de winkel zien met zakken zandcement op z’n kar, dan vragen we altijd wel wat de klant ermee gaat doen. Wordt het dezelfde dag nog verwerkt, wijzen we hem op de mogelijkheden en de voordelen van deze service.”