Bedrijf en ondernemen

Handige apps voor onderweg

Deel dit artikel:

Je bent als vakman veel onderweg. Dan is het natuurlijk fijn als je snel op de hoogte bent van alle relevante informatie voor jouw reis. Dus hebben we een aantal handige apps voor onderweg voor je verzameld.

Algemene verkeersinformatie

Algemene informatie over verkeer, brandstofprijzen en parkeertarieven vind je in de ANWB Onderweg app.

Navigeren

Het is altijd een beetje onhandig rijden als je ergens de weg niet weet. Gelukkig zijn er een aantal apps die je helpen op je plek van bestemming aan te komen.

Voer het adres in van de klant of leverancier waar je heen moet, kies de snelste route, zet je telefoon in je smartphone houder, en rijden maar! De meeste apps beschikken over real-time verkeersinformatie en stuuren je automatisch via een andere weg als er een gigantische file staat

Parkeren

Geen gedoe meer met een alarm zetten om de parkeermeter bij te vullen. Niet meer teveel betalen. Dat kan allemaal met de volgende parkeer-apps:

Een bijzondere vermelding is er voor ParkBee . ParkBee ontwikkelt slimme parkeertechnologie om onderbenutte parkeerlocaties zoals kantoorgebouwen, appartementengebouwen en zelfs openbare parkeergarages efficiënt te benutten. Handige parkeerlocaties voor voordelige tarieven.

AANBIEDING

Via Bouwmaat maak je gebruik van een voordelige aanbieding bij Yellowbrick: 

je registreert je gratis (t.w.v. €10,-) en voegt gratis extra gebruikers toe (t.w.v. €10,-). Wil je meer weten over onze samenwerking en de aanbieding? Klik hier en start met eenvoudig parkeren!

Pech onderweg

Je hoopt natuurlijk dat je niet stil komt te staan, maar als het wel zo is kun je makkelijk je pech melden (als je lid bent!) via de volgende apps:

Schade

Een goed initiatief De Bond van Verzekeraars: Mobiel schade melden. Met de app kun je eenvoudig schade melden na een ongeval. De meeste verzekeraars doen mee.

Deel dit artikel: