Perfecte verflijnen met Kip-afplaktapes

Kip® staat voor professionele kwaliteit, diversiteit in toepassingen en slimme oplossingen. Deze tapeproducent is continu bezig met nieuwe innovaties om een nóg strakker eindresultaat te behalen en efficiënter te kunnen werken. De toonaangevende Kip-afplaktapes zijn voor jou als vakman echt onmisbaar in je bus. We lichten twee belangrijke artikelen voor je uit: Kip 353 Flex Mask en Kip 2301 Ultra Sharp®. Waarom je deze moet hebben? Dat lees je hier!

Of je nu schilder, stukadoor of een allround vakman bent, je gebruikt regelmatig afplaktape. Kip is daarvoor een uitstekend merk. Om een geschikte tape te kiezen, moet je letten op de ondergrond en het doel waarvoor je het gaat gebruiken. Om je alvast op weg te helpen, noemen we hier twee superhandige producten voor jouw klus.

Snel grote oppervlakken afdekken met Kip 353 Flex Mask

Kip 353 Flex Mask is een uitvouwbare afplakfolie met aan twee kanten zelfklevende tape. Heel handig als je grote oppervlakken zoals ramen, deuren of kozijnen moet afplakken. Het maakt niet uit of dat nu binnen of buiten is. Dankzij de zelfklevende strips aan de boven- en onderkant plaats je de folie precies op de juiste plek. Bovendien is de folie scheurbestendig en wappert deze niet doordat de folie extra dik is en de tape aan beide kanten kleeft. Het prettige is dat je de folie in je eentje gemakkelijk aanbrengt, zowel verticaal als horizontaal.

Kip 353 Flex Mask

Kip 2301 Ultra Sharp®: aan de slag zonder voorbehandeling

Ga je binnen of buiten aan de slag op een wat ruwere ondergrond? Dan is het belangrijk om een tape te hebben waar je verf niet onderdoor loopt. Daarvoor heeft Kip de 2301 Ultra Sharp®. Deze tape is Uv-bestendig en heeft Ultra Sharp®-technologie. Dat wil zeggen dat je strakke verflijnen kunt realiseren, zonder voorbehandeling, vulmiddel of acrylaat. De tape heeft aan de randen poedervormig absorberend polymeer. Komt de polymeer met verf in contact? Dan vormt de Ultra Sharp®-technologie een gel. Op die manier voorkom je dat er verf onder de tape loopt, met strakke lijnen als resultaat. Zo heb je veel minder duur correctiewerk en dat scheelt ook nog eens tijd!

Kip 2301 Ultra Sharp

Meer lezen