0042020_WEB_LP_Service_Bedrijfswagens

Bedrijfswagens

Stern biedt in samenwerking met Bouwmaat extra voordeel op Ford en Mercedes-Benz bedrijfswagens. Deze actie is exclusief voor Bouwmaat-klanten.

Mercedes-Benz acties » Ford acties »

Direct een bedrijfswagen bestellen via Stern.nl

Tijdelijke actie
Bij onze Bouwmaat bedrijfsauto actiemodellen profiteer je tijdelijk van gratis belettering t.w.v. € 500. Deze actie is geldig bij een operational lease contract (exclusief BTW). De actieperiode is van 7-9 t/m 27-11.

Via onze samenwerking met Stern, kun je voordelig een bedrijfswagen kopen, leasen of financieren. Tevens kan Stern ook voorzien in de gewenste inrichting of accessoires. Voor het onderhoud aan jouw bus of schadeherstel ben je ook aan het juiste adres. Je kan zelfs bij Stern terecht voor elektrisch vervoer tot 45 km/u!


Mercedes-Benz Actiemodellen - Profiteer van unieke korting!

Bij de onderstaande bedrijfsauto actiemodellen profiteer je tijdelijk van gratis belettering t.w.v. € 500. Deze actie is geldig bij een operational lease contract (exclusief BTW). De actieperiode is van 7-9 t/m 27-11-2020.

Mercedes-Benz Citan
 
Mercedes-Benz Sprinter
 
Mercedes-Benz Vito
 

De bovenstaande Mercedes-Benz actiemodellen zijn te bestellen via Stern.

Bestel direct jouw Mercedes-Benz »


Ford Actiemodellen - Profiteer nu: tot 25% korting!

Bij de onderstaande bedrijfsauto actiemodellen profiteer je tijdelijk van gratis belettering t.w.v. € 500. Deze actie is geldig bij een operational lease contract (exclusief BTW). De actieperiode is van 7-9 t/m 27-11-2020.

Ford Transit Custom
 
Ford Transit Connect
 
Ford Transit
 

De bovenstaande Ford actiemodellen zijn te bestellen via Stern.

Bekijk en bestel direct jouw Ford »


Persoonlijk advies?

Kortom; met Bouwmaat en Stern ben je altijd mobiel. Stern heeft een landelijk dekkend netwerk met meer dan 100 vestigingen en met maar liefst negen verschillende bedrijfswagenmerken. Wil je graag persoonlijk te woord worden gestaan? Neem dan rechtstreeks contact op met Eelco van Viersen voor Ford via  06-51145304 en met Robin de Graaf voor Mercedes-Benz via  06-10689137 of stuur een mail naar  bouwmaat@stern.nl. Geef aan dat je Bouwmaat-klant bent en profiteer van de voordelen.

Bekijk en bestel direct alle bedrijfswagen-deals »