Elektrabuizen en hulpstukken kopen? Groot assortiment

Er zijn resultaten

Elektrabuizen en hulpstukken kopen? Dan ben je bij Bouwmaat aan het juiste adres. In het assortiment van Bouwmaat vind je verschillende PVC elektrabuizen en hulpstukken.

PVC elektrabuis

Elektrabuizen worden gemaakt van PVC. Deze PVC elektrabuizen worden gebruikt bij de aanleg van elektrische installaties en om de elektriciteitsbedrading soepel door het buizenstelsel te geleiden. Alle elektrabuizen voldoen aan de hiervoor geldende eisen en bevatten derhalve het KEMA-keur.

Verschillende maten

Ze zijn in verschillende maten en diameters (3/4 en 5/8) verkrijgbaar en staan bekend om hun slagvastheid, ook de flexibele varianten. Ze zijn in crèmekleurige en grijze variant en in gladde en geribde uitvoeringen beschikbaar.

De formaten op een rij:

  • Elektrabuis 3/4
  • Elektrabuis 5/8

Flexibele elektrabuis en meer

Er zijn bovendien elektrabuizen in ons assortiment beschikbaar die over een speciale glijlaag aan de binnenkant beschikken. De kans op wrijving bij de elektriciteitsbedrading vermindert hierdoor met 50 procent, en dus ook het risico op beschadiging aan de bedrading. Ook het draadtrekken van bijvoorbeeld VD draad wordt hiermee vele malen makkelijker, plus levert dit enorme tijdwinst op. Deze 'low friction' elektrabuizen zijn herkenbaar aan de rode binnenzijde die deze buizen kenmerken. In deze categorie tref je tevens de elektrabuisknipper aan die, zoals de naam al doet vermoeden, een handig hulpstuk is bij het op juiste maat afknippen van een elektrabuis.

PVC of flexibele elektrabuis kopen

Heb je de flexibele of PVC elektrabuis gevonden die past bij jouw klus? Koop elektrabuizen eenvoudig online of kom naar een vestiging bij jou in de buurt. Heb je nog een vraag over elektrabuizen? Neem dan gerust contact met ons op of stel je vraag in een vestiging bij jou in de buurt.